5 gevallen voor bellen van McAfee Klantenservice

Een groot voordeel van McAfee is dat deze antivirus zeer betrouwbaar is. Maar dit betekent niet dat het foutloos is. Er doen zich af en toe problemen voor, maar het McAfee-klantenondersteuningsteam lijkt ze heel goed af te handelen. Als zich een probleem voordoet, kunt u het beste het McAfee-ondersteuningsnummer bellen!
Hoewel u wordt geadviseerd om het technische ondersteuningsnummer te bellen wanneer er een probleem is met de antivirus, zijn er gevallen die alleen op deze manier kunnen worden opgelost. Hier zijn 5 gevallen waarin het absoluut noodzakelijk is om de technische ondersteuning van McAfee te bellen!
Antivirus werkt niet
Als de antivirus niet werkt, betekent dit dat uw computer niet is beveiligd. U loopt het risico malware te downloaden, maar er is ook een kans dat de hackers uw online gegevens stelen. Als u om al deze redenen merkt dat de antivirus niet werkt, bel dan meteen de technische ondersteuning!
Het abonnement kan niet worden verlengd
Wanneer het abonnement op antivirus verloopt, komt u niet langer in aanmerking om alle functies ervan te gebruiken. Dit betekent dat uw computer niet 100% veilig is. Het probleem oplossen is eenvoudig – verleng gewoon het abonnement! Soms is dat echter niet mogelijk. Dan moet u contact opnemen met de technische ondersteuning!
Firewall is overdreven beschermend
Firewall is er om te voorkomen dat u verdachte websites opent en om het downloaden van mogelijk schadelijke bestanden en apps te stoppen. Soms kan de firewall echter te beschermend zijn, wat betekent dat het bepaalde sites, apps of bestanden kan blokkeren die niet zijn geïnfecteerd door computervirussen.
Antivirusconflicten met andere programma’s
Als er apps op uw computer zijn die niet voldoen aan de beveiligingseisen van de antivirus, kan McAfee deze stoppen. In andere gevallen kan de antivirus in conflict komen met andere programma’s, wat kan resulteren in het uitvallen van beide applicaties.
McAfee Antivirus maakt uw computer traag
Een van de meest voorkomende problemen waar McAfee-gebruikers over klagen, is dat de antivirus hun computer traag maakt. Als dit bij u ook het geval is, kunt u het probleem oplossen door een eenvoudig telefoontje naar de technische bellen de mcafee.