Gebruik de authenticatiefunctie in twee stappen in Google-account

Google wordt in het huidige scenario veel gebruikt en de toegang wordt met de dag groter. Het heeft de communicatie gemakkelijk gemaakt en alles op één plek beveiligd. Het blijft klanten updaten met een aantal nieuwe en prachtige functies die de gebruikers meer aantrekken. Maar met het toegenomen gebruik van toegang tot de Google-accounts, zijn ook cyberdreigingen toegenomen. Je weet nooit wanneer het wordt gehackt en misbruikt door de fraude, dus om het te beschermen tegen hackers, wil Google Support een nieuwe functie introduceren, namelijk authenticatie in twee stappen die een extra laag toevoegt om accounts te beschermen en te beschermen tegen valsspelers.

Terwijl u inlogt op uw account, gebruikt u uw wachtwoord, maar als u deze functie inschakelt, ontvangt u ook een code die moet worden ingevoerd in het gegeven vak; anders kan uw account niet inloggen. Dus het toevoegen van deze functie betekent dat u uw account moet beveiligen. Gebruik dus de volgende stappen om het op uw account in te schakelen:

Instructies om authenticatie in twee stappen in te schakelen:

A. Bezoek de pagina van tweestapsverificatie google. Mogelijk moet u inloggen op uw Google-account.
B. Klik op Aan de slag.
C. Volg nu de stapsgewijze handleiding om het proces te voltooien.

Zodra het proces is voltooid, verschijnt er een pagina voor authenticatie in twee stappen. Controleer de instellingen en voeg meerdere methoden toe om een extra beveiligingslaag toe te voegen voor het beveiligen van uw account. Telkens wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u een sms met een verificatiecode, typt u die code in het daarvoor bestemde veld en drukt u op de knop Aanmelden. U kunt ook een optie voor e-mailherstel toevoegen om uw account in de toekomst te gebruiken.

Stappen om authenticatie in twee stappen uit te schakelen:

A. Ga in het gedeelte van Mijn account naar Aanmelden en beveiliging en selecteer authenticatie in twee stappen. Log in met uw gebruikersnaam, wachtwoord en een code als daarom wordt gevraagd.
B. Klik op Uitschakelen.
C. Om uw beslissing te bevestigen, verschijnt er een pop-upvenster, klik op Uitschakelen.

Als u een probleem of vraag tegenkomt tijdens het openen van uw Google-account, kunt u hulp krijgen van onze experts. Het team van goed opgeleide technici en zeer ervaren ingenieurs zal u begeleiden met de best mogelijke en meest bevredigende oplossingen. De professionals zijn bekwaam in het oplossen van elk groot of klein technisch probleem met behulp van de nieuwste technologie. Neem contact Google Klantenservice en laat uw problemen oplossen door onze technische leden die hun klanten altijd gemakkelijk en comfortabel op een vriendelijke manier helpen. Dus waar wacht je op? U bent slechts een telefoontje verwijderd om te profiteren van de diensten die exclusief voor u en uw problemen worden geleverd.

Leave a Reply