De Juiste Stappen Om Iemand Op Facebook Te Deblokkeren

Ben je op zoek naar de meest correcte stappen om iemand op je Facebook-account te kunnen deblokkeren? Nou, dan zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen. En hier wordt u dienovereenkomstig geholpen met alleen de beste en betrouwbare oplossingen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij een aantal andere gerelateerde Facebook-problemen, kun je op elk gewenst moment contact opnemen met het Facebook-klantenservicenummer. Waarna de goed opgeleide experts u binnen de kortst mogelijke tijd van absoluut passende oplossingen voorzien.

 

Hieronder volgen de stappen om iemand op uw Facebook-account te deblokkeren via uw bureaublad; u hoeft alleen de instructies te volgen om nauwkeurige resultaten te krijgen:

 

• U moet eerst naar Facebook.com navigeren en vervolgens het ‘Account’-pictogram selecteren. Het is een omgekeerde driehoek rechtsboven.
• Daarna moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren.
• U moet nu ook ‘Instellingen’ selecteren.
• En dan in het menu aan de linkerkant, hoef je alleen maar de optie ‘Blokkeren’ te selecteren.
• Nu in het gedeelte ‘Gebruikers blokkeren’, en dan ziet u de namen van alle gebruikers die u eerder had geblokkeerd. U zou nu de persoon moeten vinden die u wilt deblokkeren en de optie ‘deblokkeren’ selecteren.
• Wanneer dat is gebeurd, zal Facebook uitleggen wat er zal gebeuren als u besluit deze persoon te deblokkeren. Vervolgens moet u ‘Bevestigen’ om ze te deblokkeren.

 

BELANGRIJK: je moet weten dat als je eerder Facebook-vrienden was, het deblokkeren van iemand je niet automatisch weer vrienden maakt. Je zou een nieuw vriendschapsverzoek moeten sturen en het verzoek moet worden geaccepteerd om weer vrienden te worden.

 

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je er helemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde de volgende keer zelf af te handelen. Als u echter een soort storing tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft alleen maar contact op te nemen met het Facebook Telefoonnummer zonder enige aarzeling. Dan staan ​​de technici voor u klaar om u direct te begeleiden met de benodigde oplossingen.

Leave a Reply