Geverifieerd proces om McAfee pop-upblokkering in browser in te schakelen

In het tijdperk van urban marketing spelen de online advertenties een belangrijke rol bij de promotie van producten en diensten. Om niet te zeggen dat u vaak online advertenties bent tegengekomen tijdens het browsen op sociale netwerksites zoals Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Deze advertenties worden weergegeven als pop-ups die soms erg irritant zijn. Grote dank aan het geavanceerde antivirus beveiligings programma McAfee, dat de functie heeft geïntroduceerd om de pop-ups uit te schakelen. Het team van mcafee Klantenservice heeft onderzoek gedaan naar de parameters die nodig zijn om de pop-ups uit te schakelen. Het resultaat is dus het geverifieerde proces waarmee de gebruiker de online advertenties kan in-/uitschakelen. Scroll naar beneden en bekijk hoe het werkt.

• Stap 1: Start uw pc en zoek naar het McAfee-antivirus pictogram op uw bureaublad of kies de optie in het menu Start. Klik nu op de optie McAfee webbeveiligings programma die meestal bovenaan het vensterscherm verschijnt en klik op de optie ‘Voorkeuren’.
• Stap 2: Tik vervolgens op de keuze ‘Advertenties blokkeren’. Vervolgens verschijnt het venster op het scherm waarin u op ‘Advertenties blokkeren op deze pc’ moet klikken en het zal de advertenties effectief blokkeren tijdens uw browsesessies.
• Stap 3: Daarna moet je op de optie “Toepassen” tikken en op ‘OK’ drukken. Vervolgens worden de online advertenties uitgeschakeld en worden ze niet meer weergegeven wanneer u op internet surft.

Als u later de pop-ups volgens de vereisten wilt inschakelen, kunt u op elk gewenst moment de bovengenoemde stappen volgen en de optie inschakelen in plaats van uitschakelen kiezen. Voor maximale veiligheid adviseren de professionals om de advertenties geblokkeerd te houden, omdat ze meestal verborgen virusbijlagen bevatten die uw pc kunnen beschadigen. Als uw systeem traag werkt als gevolg van een virus of als u vermoedt dat er verborgen malware is, neem dan gewoon de juiste stap om op elke werkdag contact op te nemen met bellen Mcafee Nummer contact professional.

Leave a Reply