Gmail e-mails jabloon te bewerken of te verwijderen

Ben je het zat om steeds dezelfde vraag in je e-mail te beantwoorden? Gmail Canned Response kan je hierbij helpen. Deze functie in Gmail kan helpen bij het maken van e-mailsjablonen die u snel kunt hergebruiken met slechts enkele aanpassingen. Er kunnen ook filters worden gebruikt voor C.R, zodat deze altijd als antwoord op bepaalde berichten wordt verzonden. Als u al een e-mailsjabloon heeft gemaakt en deze nu niet meer nodig heeft. De wijziging of verwijdering is mogelijk. Lees deze blog om Gmail-e-mailsjabloon te wijzigen of te verwijderen.

Volg de gegeven stappen om standaardantwoord te wijzigen

1. Log in op uw Gmail-account door de nodige details in te vullen.
2. Ga vanuit de inbox naar de optie Opstellen of Antwoordformulier.
3. Navigeer naar de pijl omlaag die zichtbaar is in het berichtvenster in de rechterbenedenhoek om het menu Standaardantwoorden (C.R) te openen.
4. Selecteer Standaardantwoorden en klik vervolgens op (Naam van de CR) onder het gedeelte Invoegen.
5. Bewerk of wijzig het bericht nu naar wens. Als u klaar bent, selecteert u de pijl-omlaag in de rechterhoek van het scherm.
6. Selecteer de optie Standaardantwoorden en klik vervolgens op de naam van de C.R in het gedeelte Opslaan.
7. Er verschijnt een bevestigingsbericht op het scherm. Klik op de knop OK om de aangebrachte wijziging op te slaan.

Een standaardantwoord verwijderen

1. Klik op Opstellen en klik vervolgens op de optie C.R.
2. Wanneer het menu verschijnt, selecteert u de naam van de C.R die u wilt verwijderen.
3. Er wordt een klein venster geopend om de verwijdering van C.R. klik op de OK-knop.

Men kan geen enkel risico nemen met betrekking tot zijn/haar e-mailaccount. Dagelijkse activiteiten worden gedeeld op ons e-mailaccount en er wordt ook veel persoonlijke informatie in opgeslagen. Bellen Gmail telefoonnummer om alle problemen met uw e-mailaccount op te lossen. We hebben een zeer groot team van jonge en getalenteerde technici, die bekwaam zijn met geavanceerde technologie en in staat zijn om dergelijke problemen op te lossen. Elk probleem in uw Gmail-account wordt binnen enkele minuten opgelost. U kunt ook live chat-ondersteuning krijgen door onze website te bezoeken. Klanten worden goed behandeld door onze leidinggevenden, dus aarzel niet om ons te bellen!

Leave a Reply