Hoe AVG Antivirus op Windows uit te schakelen?

Het is belangrijk om een antivirusprogramma te hebben, of u nu een computer, mobiel, tablet of een ander gadget gebruikt waarmee u internet kunt gebruiken. Computervirusaanvallen zijn tegenwoordig een veelvoorkomend probleem en op de een of andere manier weten veel mensen niet hoe ze van dit probleem af kunnen komen. AVG antivirus is de oplossing voor dit probleem. Ja, het kan een gebruiker redden van een virusaanval en alle andere bedreigingen die van internet afkomstig zijn. Het heeft flexibiliteit en betaalbaarheid met de unieke functies voor de gebruikers. Deze antivirus kan zowel op de computer als op de mobiele telefoon worden gebruikt. Een gebruiker kan dit programma gratis downloaden van internet. Als je deze antivirus al hebt en er al een tijdje vanaf wilt, dan zal het lezen van deze blog je daarbij helpen.

De instructies zijn als volgt:

1. Zet de computer aan en klik op het pictogram van de AVG-antivirus om de antivirus vanuit het systeemvak te openen.
Als het pictogram niet wordt gevonden, ga dan naar het zoekvak en typ de naam van het programma wanneer het wordt gevonden, druk op Enter.
2. Nu toont het volgende scherm de interface van dit programma. Ga naar Opties in de rechterbovenhoek van het scherm. Dit opent een vervolgkeuzelijst.
3. Nu moet je in de vervolgkeuzelijsten ‘Geavanceerde instellingen’ selecteren om meer opties te zien.
4. Er wordt een nieuw venster geopend met veel meer opties. Selecteer nu aan de linkerkant onder Geluiden de optie AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen.
5. Klik nogmaals op “AVG-beveiliging tijdelijk uitschakelen” in het midden van het scherm, waarna u wordt gevraagd de duur voor het uitschakelen van het programma te selecteren.
6. Selecteer daarna de duur 5 minuten, 10 minuten……Tot herstart volgens uw wens.
7. Klik ook op Firewall-beveiliging uitschakelen als u dit ook wilt uitschakelen. Maar het wordt aanbevolen om de firewall niet voor lange tijd uit te schakelen.
8. Selecteer de knop OK om de wijzigingen op te slaan. Nu wordt deze antivirus binnen een paar tijd uitgeschakeld.
Pas op bij het gebruik van internet, aangezien het systeem momenteel niet is beschermd tegen virussen en malware.
Het installeren van deze software verkleint elke kans op een aanval door het virus op het systeem. Als u een probleem tegenkomt met betrekking tot deze software, neem dan eenvoudig contact met ons op via bellen AVG. Dit is het team van hooggekwalificeerde technici die de klanten helpen bij het oplossen van alle technische en niet-technische problemen die zich voordoen in AVG-antivirus. Het maakt niet uit hoeveel je dit programma hebt verkend; er kan een tijd zijn dat u niet begrijpt wat er mis gaat met het systeem of met de antivirus. In dergelijke gevallen biedt het bellen van ons ondersteuningsteam een onmiddellijke oplossing voor de klant.

Leave a Reply