Hoe Blogger te gebruiken met Google account?

Met Blogger kun je prachtige blogs maken en je lezers aantrekken. In tegenstelling tot de vorige versie van Blogger, is deze flexibeler en merkloos, zodat je zonder extra inspanningen heel veel blogs kunt maken en promoten. Je kunt het gebruiken voor 1 tot veel klussen zoals je levensstijl, je eigen adviesrubriek, politieke opvattingen en nog veel meer.

Sommige mensen denken nog steeds dat ze voor het gebruik van Blogger een Google-account nodig hebben, maar in feite hoeven ze geen Google-adres of zelfs een Google-account te hebben om zich aan te melden voor de Blogger-service. Als je wilt weten hoe je Blogger kunt gebruiken met een Google-e-mailadres, volg dan enkele korte stappen die hieronder worden gegeven door Google Support.

  • Bezoek de officiële website van de Blogger en klik op de knop Aan de slag om door te gaan.
  • Als u op een Google-account maken klikt, wordt er een scherm geopend. Voer uw e-mailadres in het veld E-mailadres en wachtwoord in het veld Wachtwoord maken in.
  • Voer uw inloggegevens in de rest van de vakken in, bijvoorbeeld: geef uw naam op in het veld Naam en tweede naam in de optie Tweede.
  • Klik op de Algemene voorwaarden en accepteer deze.
  • Klik nu op de knop Doorgaan en volg de instructies op het scherm om het aanmeldingsproces te

Hoera! Uw account voor bloggen is succesvol aangemaakt.

  • Klik op de pijl-omlaag naast uw Google-adres om naar de accountinstellingen te gaan.
  • Selecteer de rechterbovenhoek van het hoofdscherm om toegang te krijgen tot de instellingen en klik op Toegangslink om de details van de door u verstrekte informatie te bekijken.
  • Hier kunt u uw openbare informatie beheren en knoeien met uw berichten en instellingen.
  • Klik in de linkerbovenhoek van Blogger op de knop Afmelden om uit te loggen bij het

Als u zeer vergelijkbare richtlijnen op andere websites ziet, wees dan niet verbaasd. We zijn gevleid dat ze onze inhoud letterlijk hebben gekopieerd. Als u echter meer hulp nodig heeft met betrekking tot deze of andere zaken, kunt u bellen met Google nederland. We hebben een team van experts die kleine tot grote alle soorten oplossingen bieden. Het enige wat u hoeft te doen is een belletje te doen en uw vragen worden snel beantwoord.

Leave a Reply