Hoe Contact op met Facebook Klantenservice als u een Probleem Heeft?

Heeft u problemen op Facebook en heeft u hulp nodig om contact op te nemen met Facebook-ondersteuning over de problemen die u tegenkomt? Dan kun je dat doen, je hebt alleen de juiste instructies nodig die je in deze blog zult begeleiden. Maar als u andere vragen heeft, Neem contact op met Facebook Klantenservice Nederland , de aanwezige experts zijn zeer bekwaam om u te helpen.

Volg de gegeven instructies om contact op te nemen met Facebook over het opgetreden probleem:

 Om te beginnen moet je de rapportlink gebruiken die naast de opmerking, foto of post staat. Daarna zal een leidinggevende van het Facebook-team het rapport bekijken en bepalen of het gerechtvaardigd is om het materiaal te verwijderen.
 U moet zoveel mogelijk informatie geven die u in verband kunt brengen met de veroorzaakte problemen, zoals gerelateerde links en schermafbeeldingen, enz. U moet dit doen, vooral als u niet alleen een account heeft en dan wilt u een vriend om u te helpen bij het melden van iets dat u heeft gezien.
 Als je nu een account hebt, kun je ervoor kiezen om het meldingsformulier in te vullen dat rechtstreeks naar het ondersteunende team van Facebook wordt gestuurd dat het beheert. Het enige dat u hoeft te doen, is een profiel melden en om hetzelfde te doen, moet u de onderstaande stappen volgen.

Volg deze stappen om uw profiel op Facebook te melden:

 Als u nu merkt dat iemand zich voordoet als u of iemand anders, moet u naar de ‘Facebook-profielpagina’ gaan en als u op dat moment geen toegang hebt tot dezelfde pagina, moet u een vriend vragen in uw contactpersoon om u een link via een formulier te sturen.
 Daarna moet u op de ‘Profielpagina’ op dit symbool klikken … dat u op de omslagfoto zult zien.
 Vervolgens moet u de optie ‘Feedback geven of dit bestand rapporteren’ selecteren. U krijgt instructies om de Facebook-medewerkers rechtstreeks toe te staan.

De stappen zouden u moeten helpen om het proces binnen de kortste keren te doorlopen. Mocht u echter een storing tegenkomen, dan moet u Bellen Facebook Telefoonnummer en uw zorgen delen. De technici zullen de problemen vervolgens effectief aanpakken.

Leave a Reply