Hoe De E-mail Meldingen in Gmail in of Uitschakelen?

Wil je weten hoe je de e-mailmeldingen van je Gmail-account AAN/UIT kunt zetten? Dan leer je hier binnen een mum van tijd hetzelfde te doen. Maar als u gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer, wanneer u maar wilt. En het team van toegewijde experts zal u onmiddellijk betrouwbare oplossingen bieden.

Let op: houd er rekening mee dat als je alle meldingen in je browser hebt uitgeschakeld, dit betekent dat je geen meldingen te zien krijgt.

Hieronder volgen de stappen om de e-mailmeldingen van uw Gmail-account in of uit te schakelen; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om het gewenste resultaat te krijgen:

• Het eerste dat u moet doen, is Gmail openen op uw computer.
• En daarna, in de rechterbovenhoek van de huidige pagina, zou je op het tandwielpictogram Instellingen moeten klikken > alle instellingen bekijken’
• Vervolgens moet u naar beneden scrollen op de pagina en vervolgens naar het gedeelte ‘Desktopmelding’ gaan.
• En nu moet u de ‘Nieuwe e-mailmeldingen AAN, de belangrijke melding AAN of de e-mailmeldingen UIT selecteren.
• En dan tot slot, onderaan de huidige pagina, hoef je alleen maar op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken.

Opmerking: als u nu ‘De categorieën’ van de ‘Inbox’ gebruikt en u de meldingen voor nieuwe e-mail hebt ingeschakeld, moet u weten dat u de meldingen alleen ontvangt voor die berichten die in de primaire categorie vallen. Maar als je de notificaties AAN hebt gezet voor de gewenste mail, dan krijg je de notificaties voor alles wat gemarkeerd is als ‘Belangrijk’

Nadat je de genoemde stappen hebt doorlopen, zou je zonder problemen toegang moeten hebben tot je Gmail-account. En als je een storing tegenkomt, moet je gewoon meteen Bellen Gmail Nederland Nummer. Waarna de monteurs u zo snel mogelijk begeleiden met de benodigde oplossingen. En u zult zeker de beste services ooit hebben.

Leave a Reply