Hoe De Geschiedenis Van Facebook Messenger Downloaden Via Internet?

Kijk je ernaar uit om de geschiedenis van Facebook Messenger te downloaden via de webbrowser? Welnu, dan bent u bij de perfecte site terecht en hier wordt u naar wens begeleid. Maar als u nog andere zaken heeft, neem dan direct contact op met Facebook Klantenservice Nederland . En de toegewijde experts zullen u onmiddellijk de nodige oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om de procedure te voltooien:

  • Allereerst moet u Facebook openen en vervolgens naar uw startpagina gaan.
  • Daarna moet u het ‘Account’ -pictogram selecteren, dit wordt weergegeven door een pijl-omlaag en is te zien in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • En dan moet je de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren.
  • U moet ook de optie ‘Instellingen’ selecteren.
  • Nu moet u in het linkerpaneel de optie ‘Uw Facebook-informatie’ selecteren.
  • Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Uw gegevens downloaden’ de knop ‘Weergeven’ selecteren.
  • En als u nu alleen uw Messenger-geschiedenis wilt downloaden, moet u het selectievakje ‘Berichten’ selecteren.

OPMERKING: u moet in gedachten houden dat u alles hier geselecteerd moet laten om al uw Facebook-gegevens te downloaden, of u kunt ook andere items kiezen om te downloaden.

 Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar boven scrollen en vervolgens de optie ‘Bestand maken’ selecteren.

OPMERKING: als u nu een meer specifieke download wilt, moet u ook een datumbereik, formaat en mediakwaliteit invoeren.

 Eindelijk laat Facebook u weten wanneer uw downloadbestanden beschikbaar zijn. En als uw bestanden klaar zijn, hoeft u alleen maar naar de pagina ‘Uw informatie downloaden’ te gaan en vervolgens de optie ‘Beschikbare exemplaren’ te selecteren. En nu kunt u uw Facebook Messenger-geschiedenis downloaden.

OPMERKING: en nu duurt het downloadproces enkele dagen; Het hangt echter af van de hoeveelheid informatie die u heeft aangevraagd.

Zodra u de genoemde stappen heeft voltooid, zou u tevreden moeten zijn. Mocht u tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met Contact Facebook Telefoonnummer . En u wordt binnen de kortste keren bijgestaan ​​door de technici.

Leave a Reply