Hoe De Instellingen Van Het Spam Filter Te Wijzigen

Krijgt u veel spammails op uw Hotmail-account? Spamfilter is erg belangrijk om alle ongewenste e-mails die naar uw account komen te detecteren en te voorkomen dat ze in uw inbox terechtkomen.

Er moeten stappen worden ondernomen: –

  • Ga naar de Hotmail-website en bezoek de aanmeldpagina. Voer uw e-mail-ID en wachtwoord in om in te loggen op uw Hotmail-account.
  • Er zou een ‘Optie’-knop in de rechterbovenhoek van uw account zijn. Klik daar maar op.
  • Zodra u daarop klikt, verschijnt er een vervolgkeuzemenu op het scherm. Tik in die lijst op ‘Meer keuzes’. Er wordt een nieuwe pagina geopend.
  • Selecteer onder het kopje ongewenste e-mail de optie ‘Filter en rapportage’.
  • Er wordt een nieuwe pagina gedownload die u een zone voor ongewenste e-mailkanalen zou opleveren.
  • U zou verschillende kanaalniveaus kunnen zien. Tik vervolgens op de getoonde link om te filteren. Als u veel ongewenste of spam-e-mails in uw e-mailaccount tegenkomt, probeer dan een hoger filterniveau te kiezen. Als belangrijke berichten naar de ongewenste map worden gestuurd, kies dan een lager filterniveau.
  • Klik vervolgens op het einde in de rechterbenedenhoek op het tabblad of selecteer de knop ‘Opslaan’.

Ons team zal u helpen om het werk foutloos uit te voeren. Door uw computersysteem op afstand te nemen, wordt ondersteuning van wereldklasse voor uw ogen geboden en worden alle stappen telefonisch duidelijk gemaakt. Hotmail Klantenservce Nummer Nederland Heb een gratis nummer waar u 24*7 contact kunt opnemen met getrainde technici om perfecte oplossingen te krijgen voor alle Hotmail-fouten. Of het nu gaat om het oplossen van problemen, configuratie van Hotmail-account, e-mailgerelateerd probleem of een ander browsergerelateerd probleem, ons Hotmail-team is bedoeld om u snelle, effectieve en gegarandeerde ondersteuning te bieden.

Leave a Reply