Hoe Direct Uw Factuur Of Stem Bekijken In Office 365 Account?

Als u uw factuur of stem in Office 365-account wilt bekijken, moet u deze inhoud meteen doornemen. Hier moet u de stappen volgen om de rekening of stem in Office 365-account te bekijken. Volg dus zorgvuldig de stappen voor het bekijken van de rekening of stem in Office 365-account. In geval van problemen wordt u verondersteld de experts van Bellen MS Office 365 Nederland te raadplegen voor directe hulp.

Om de rekening of stem in Office 365-account te bekijken, volgt u de volgende stappen;

• Het is de bedoeling dat u eerst naar het beheercentrum gaat en daarna naar de pagina Facturering en vervolgens naar de pagina Rekeningen en betalen.
• Nadat u dit gedaan heeft, wordt u geacht naar het tabblad facturen te gaan en vervolgens de datum te kiezen in de vervolgkeuzelijst.
• U moet nu naar de overzichtspagina gaan en vervolgens naar de artikelen, hoeveelheid, prijs, korting, totaal voor de artikelen op de factuur.
• Daarna moet u de PDF-kopie afdrukken of opslaan door naar de optie PDF downloaden te gaan.

Om de kopie van het factuuroverzicht per e-mail te ontvangen, volgt u de volgende stappen;

• U moet eerst naar het beheercentrum gaan en vervolgens naar de facturering.
• Daarna moet u naar de pagina met factuurmeldingen gaan.
• Daarna wordt u geacht het factuuroverzicht als e-mailbijlage te ontvangen.
• Ga ten slotte naar de optie aan om de tool in te schakelen.

We hopen dat u na het volgen van bovenstaande stappen uw factuur of factuur gemakkelijk in Office 365 kunt bekijken. Volg het artikel dus goed en neem direct contact op met Office 365 Klantenservice Bellen en informeer vervolgens de experts over de problemen waarmee u in Office 365 wordt geconfronteerd. Daarna moet u de door hen verstrekte richtlijnen goed volgen en kunt u eenvoudig Office 365-problemen in een mum van tijd oplossen. denk er nu niet meer over na en neem direct contact op met de Office 365-experts voor de complete oplossing.

Leave a Reply