Hoe download ik kaartupdates op een Garmin toestel?

Wilt u leren hoe u kaartupdates downloadt op uw Garmin toestel? Dan wordt u zeker meteen geholpen met de meest betrouwbare oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u bellen op het Garmin Customer Care-nummer. De ijverige en hoog opgeleide experts zullen u voorzien van het nodige.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen met het downloaden van Gamin-kaartupdates:

• Eerst moet u uw apparaat op uw computer aansluiten en vervolgens moet u kaartupdates kopen via uw ‘myGarmin’-account.
• U moet nu naar http://my.garmin.com gaan en dan moet u inloggen op uw ‘myGarmin’-account.
U ziet de meldingen verschijnen op het tabblad ‘Home’ die u informeren over de recent aangeschafte kaartupdates en beschikbare gratis updates.
• Daarna moet u een optie selecteren – ‘Om een gratis update te downloaden, vanaf het tabblad Start, klik vervolgens op de knop ‘Nu bestellen’ en ga dan naar stap 4. En als u een recent gekochte update, vanaf het tabblad Start moet u op de knop ‘Toevoegen aan apparaat’ klikken en vervolgens naar stap 7 gaan.
• U moet nu op de optie ‘Get Free Update’ klikken.
• Vervolgens moet u een optie op het scherm selecteren.
• U moet nu uw productsleutel opschrijven en op de knop ‘Doorgaan’ klikken.
• Als vervolgens ‘Apparaatsoftware bijwerken’ op uw scherm verschijnt, moet u de licentieovereenkomst lezen en vervolgens op ‘Overeenkomst accepteren’ klikken om uw apparaatsoftware bij te werken naar de nieuwste versie. Hierna moet u de gegeven instructies op het scherm volgen om de software-update te voltooien.
• Ten slotte hoeft u alleen maar op de knop ‘Downloaden’ te klikken.

En nu kunt u de Garmin Map Update-applicatie downloaden. Sla het bestand vervolgens op een goede locatie op. U kunt de Garmin Map Update applicatie gebruiken om uw kaartupdates te installeren.

Als u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande instructies, zou u allemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, neem dan contact op met Bellen Garmin Nummer. Dan begeleiden de monteurs u direct met de beste oplossingen.

Leave a Reply