Hoe Een Bestand Correct Verzenden In Windows Live Hotmail?

Wilt u een bijlage verzenden en vindt u het moeilijk om dit te doen, omdat u niet weet hoe u hetzelfde moet doen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want de procedure hiervoor wordt in deze blog beschreven en u bent er binnen de kortste keren mee klaar. Mocht u echter andere Hotmail-gerelateerde problemen hebben, dan vindt u uw oplossing hier bij Hotmail Klantenservice Nederland. Het enige dat u hoeft te doen, is contact opnemen met het team van professionals en zij zullen u zeker de juiste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de procedure om een ​​bestand bij te voegen in Windows Live Hotmail:

• U moet beginnen met het opstellen van een nieuw e-mailbericht in uw Windows Live Hotmail.
• Daarna moet u op de ‘Bijlagen die onder de optie ‘Invoegen’ staan, klikken, deze wordt direct in de berichtenbalk weergegeven.
• U moet nu een bestand op uw apparaat zoeken en markeren.
• Vervolgens moet u, afhankelijk van de browser die u gebruikt, op de knoppen ‘Openen of Sluiten’ klikken.
• Nu hoeft u alleen maar te wachten tot het bestand volledig is geüpload.
• En dan kunt u doorgaan als u het bericht wilt bewerken.
• Als laatste hoeft u alleen maar op de knop ‘Verzenden’ te klikken, en als u dit doet, wordt het bericht samen met het bijgevoegde bestand afgeleverd.

Opmerking: er is altijd een maximale grootte voor de bijlage die u wilt verzenden, dus als u grotere bestanden wilt, moet u een andere service voor het verzenden van bestanden gebruiken.

Nu zou je klaar moeten zijn met de hierboven gegeven stappen, en we hopen dat het nuttig voor je was? Maar als u een probleem tegenkomt, neem dan gerust contact op met het Hotmail-telefoonnummer. U krijgt dan direct de hulp van de meest bekwame technici. En u zult geen spijt hebben van uw beslissing na het resultaat.

Leave a Reply