Hoe Een Code Op Xbox Inwisselen Met Een Mobiel Apparaat?

Wil je leren hoe je een code op je Xbox One kunt verzilveren met je mobiele apparaat? Dan zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk de juiste blog hebt gevonden. En hier vindt u alleen betrouwbare oplossingen waar u geen spijt van krijgt. Maar als u nog andere gerelateerde problemen of vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Bellen Xbox Klantenservice Nummer wanneer u maar wilt. Het team van experts is 24/7 beschikbaar, ongeacht de kosten. En ze hebben veel ervaring om u passende oplossingen te bieden.

Volg de onderstaande stappen om een ​​code in te wisselen op je Xbox One op een Android-apparaat of Windows 10:

  1.  Je zou moeten gaan om de mobiele Xbox-app te openen en vervolgens moet je inloggen (je moet ervoor zorgen dat je inlogt met het Microsoft-account waarmee je de code wilt inwisselen).
  2. Daarna moet u op de ‘Menu’ -knop drukken die u in de linkerbovenhoek van het scherm ziet.
  3. En dan moet je de ‘Microsoft Store’ optie uit de gegeven lijst gaan selecteren, en nu moet je de ‘Een code inwisselen’ optie kiezen.
  4. Dan moet u eindelijk de code van 25 tekens invoeren en daarna de gegeven aanwijzingen op het scherm volgen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de koppeltekens, aangezien het systeem dat afhandelt.

Hieronder volgen de stappen om een ​​code in te wisselen op een mobiel iOS-apparaat; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  1. Allereerst gaat u naar de link https://redeem.microsoft.com.
  2. Daarna moet u de code van 25 tekens invoeren en vervolgens de instructies op het scherm volgen.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. Mocht je toch een probleem tegenkomen, dan moet je Contact opnemen met Xbox Telefoonnummer . En de monteurs begeleiden u dan direct met de oplossingen verder.

Leave a Reply