Hoe Een Door Hotmail Geblokkeerd Account Te Herstellen?

Heb je moeite om in te loggen op je Hotmail-account? Daarom zoekt u naar oplossingen om hetzelfde te herstellen? Nou, we begrijpen dat deze situatie niet zo spannend is, maar je moet je ontspannen omdat je je Hotmail-account gemakkelijk binnen een mum van tijd kunt herstellen; je hoeft alleen de instructies in deze blog nauwkeurig op te volgen. Uw Hotmail-account is mogelijk tijdelijk geblokkeerd vanwege een ongebruikelijke aanmeldingsactiviteit die door Microsoft is gevonden. Mocht je desondanks hulp nodig hebben bij andere problemen met je Hotmail-account, neem dan gewoon contact op met Hotmail Bellen Nederland. Het team van experts staat voor u klaar om u direct te helpen.

Volg nu de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het proces om uw Hotmail-account weer te laten werken:

  •  Allereerst moet u naar de link https://account.live.com/ResetPassword.aspx gaan om uw Hotmail-account te herstellen en uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
  •  Op de weergegeven pagina moet u het e-mailadres van uw geblokkeerde Hotmail-account invoeren en vervolgens de tekens invoeren die u op uw weergegeven scherm ziet, daarna hoeft u alleen maar de knop OK te selecteren.
  •  En dan moet u ook de code invoeren die is gegenereerd door uw authenticator-app of u kunt gewoon de ‘Andere verificatieoptie gebruiken’ selecteren om een ​​sms-bericht te ontvangen.
  •  Nadat u de beveiligingscode hebt ingevoerd, moet u uw wachtwoord wijzigen om het deblokkeringsproces te voltooien.

U moet ervoor zorgen dat u een sterk en uniek wachtwoord aanmaakt, omdat dit uw account zal helpen beveiligen. Als u echter nog steeds problemen ondervindt bij het deblokkeren van uw Hotmail, zelfs nadat u de beveiligingscode hebt ingevoerd of uw accountwachtwoord hebt gewijzigd, moet u ontspannen en op de link ‘Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Microsoft-account’ klikken.

U zou klaar moeten zijn met het proces en zonder problemen toegang moeten hebben tot uw Hotmail-account. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u alleen maar het Hotmail klantenservice nummer te bellen. De technici zullen u dan verder begeleiden met de gepaste oplossingen.

Leave a Reply