Hoe Focused inbox in Outlook gebruiken?

In de wereld van vandaag, waar e-mail de meest voorkomende vorm van communicatie is, krijg je zoveel e-mails met je vrienden, sommige spam-e-mails, sommige reclame-e-mails die je inbox rommelig maken. Deze spam-e-mails ergeren je het meest wanneer je belangrijk werk doet en je belangrijke berichten moet vinden die je kostbare tijd verspillen.
Outlook is een e-mail service van Microsoft; het is een van de meest gebruikte mailingdiensten van deze tijd. Outlook helpt u zich te concentreren op de e-mails die het belangrijkst voor u zijn, het maakt twee segmenten van uw inbox, één is Gefocust en anderen.
In dit artikel leert u hoe u prioriteit kunt geven aan wat het belangrijkst is met de Focused Inbox, zodat u de e-mails ontvangt van nieuwsbrieven, door machines gegenereerde e-mail en van de mensen met wie u het meest communiceert. Om te weten hoe u dit moet doen, volgt u de onderstaande instructies of gaat u naar Outlook Support voor meer informatie over uw account.
Aanzetten:
• Meld u aan bij Outlook op het web.
• Klik op het pictogram Instellingen en selecteer vervolgens Weergave instellingen en klik vervolgens op Postvak IN met focus.
• Selecteer in het gedeelte “Wanneer e-mail wordt ontvangen” de optie “Berichten sorteren in Gefocust en andere”. De belangrijke en Overige tabbladen verschijnen boven aan de mailbox.
• Klik OK.
• Wijzig de methode voor het organiseren van berichten:
• Open uw Postvak IN, selecteer het tabblad Gefocust of Overig en klik met de rechtermuisknop op het bericht dat u wilt overbrengen.
• Als u uw berichten van Focused naar andere wilt overbrengen, klikt u op Verplaatsen naar Overige en selecteert u Verplaats dit gesprek als u alleen het geselecteerde bericht wilt overbrengen.
• Klik op Verplaatsen naar Overig en selecteer vervolgens Altijd Verplaatsen als u wilt dat alle komende berichten worden afgeleverd op het tabblad Overig.
• Als u uw berichten Anders wilt overzetten naar Gefocust, kiest u Verplaatsen naar Gefocust en klikt u op Verplaats dit gesprek als u alleen het geselecteerde bericht wilt overbrengen.
• Kies Verplaatsen naar focus en klik vervolgens op Altijd verplaatsen als u wilt dat alle toekomstige berichten van de afzender op het gewenste tabblad worden afgeleverd.
De bovenstaande stappen zijn voldoende om uw probleem op te lossen, maar als u telefonische hulp wilt, maak dan een Bellen Outlook nedeland; het team van experts aan een andere kant zal u helpen en ervoor zorgen dat u een bevredigende oplossing voor uw vraag krijgt.

Leave a Reply