Hoe Gebruik Ik Categorieën Om Berichten In Outlook Een Kleur Te Geven?

Bent u op zoek naar de juiste hulp om te leren hoe u categorieën kunt gebruiken om uw e-mailbericht in Outlook een kleurcode te geven? Dan zou u blij moeten zijn te weten dat u eindelijk de juiste blog heeft bereikt, en u zult zeker binnen de kortst mogelijke tijd worden begeleid met de meest geschikte oplossingen. Als u echter last heeft van andere gerelateerde Outlook-vragen of problemen, hoeft u alleen maar een Bellen Outlook Nummer te geven. En dan helpen de goed gekwalificeerde en ervaren experts u met de benodigde oplossingen. U kunt gerust zijn, want u heeft een betrouwbaar team dat in staat is om alle gerelateerde problemen op te lossen.

Hieronder volgen de stappen om de categorieën te gebruiken om de e-mailberichten in uw Outlook-account een kleurcode te geven:

  •  Allereerst moet u een e-mail openen in de berichtenlijst.
  •  Vervolgens moet u de optie ‘Categorieën’ selecteren in de groep Tags van het tabblad Home.
  •  Daarna moet u de categorie kiezen die u op de e-mail wilt toepassen. En dan verschijnt er een kleurcode-indicator naast de e-mail in de berichtenlijst, evenals de koptekst van de geopende e-mail.

U kunt ook het volgende doen;

  • Nu moet u in de berichtenlijst met de rechtermuisknop op de e-mail klikken die u wilt categoriseren.
  • En dan moet u de optie ‘Categoriseren’ selecteren in het menu dat op uw scherm verschijnt.
  • En nu moet u de categorie kiezen die u op de e-mail wilt toepassen. En dan verschijnt er een kleurindicator naast de e-mail in de berichtenlijst en de koptekst van de geopende e-mail.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovengenoemde stappen, zou u zonder enige moeite helemaal zelf toegang moeten kunnen krijgen. Maar als u een of ander probleem tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken; het enige wat u hoeft te doen is Contact opnemen met Outlook Klantenservice Nederland meteen. Waarna de zeer bekwame technici onmiddellijk beschikbaar zijn om te helpen met de behoeftigen.

Leave a Reply