Hoe Gebruik Ik De Mailbox Functie in Hotmail?

Als u nu op zoek bent naar de juiste begeleiding voor het beheren van de mailbox in Hotmail, dan zult u hier in deze blog zeker het antwoord op uw vraag krijgen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, moet u op uw gemak zijn, want deze oplossing is ook precies waar u zich bevindt. Het enige wat u hoeft te doen is Bellen Hotmail Nummer zonder enige seconden gedachten. De experts die aan de gebruikers worden aangeboden, zijn absoluut betrouwbaar en kunnen alle problemen van een Hotmail-account aan. U kunt dus wanneer u maar wilt contact opnemen met het team en uw problemen met hen delen.

Hier vindt u de oplossingen voor het toevoegen van een gedeelde mailbox aan uw Hotmail-account; dus je hoeft alleen maar de stappen te volgen om de mailboxfunctie in Hotmail te kunnen gebruiken:

 U moet eerst uw Microsoft Hotmail-account openen.
 En dan moet u op het tabblad Bestand klikken dat u in de werkbalkoptie ziet.
 Nu moet u op de optie ‘Accountinstellingen’ klikken en vervolgens de ‘Accountinstellingen’ selecteren
 Daarna moet u de optie E-mail selecteren.
 U moet nu uw mailbox markeren, waarna u op de knop ‘Wijzigen’ moet klikken.
 Ga dan naar het tabblad ‘Geavanceerd’.
 Vervolgens moet u ook op de optie ‘Toevoegen’ knop klikken en vervolgens moet u het ‘Gedeeld e-mailadres typen.
 Nu moet u op de ‘Toepassen en de OK-knop klikken.
 Als laatste moet je op Volgende klikken, dan op Voltooien en daarna op de Sluiten knoppen.

Nu u de bovenstaande procedure hebt gevolgd, moet u deze zeker met succes doorlopen. Mocht u echter problemen tegenkomen die u dwars zitten, dan moet u zonder een minuut te verspillen direct contact opnemen met Hotmail Klantenservice Nederland . Daarna zullen de technici aanwezig zijn om u ook diensten en oplossingen van topkwaliteit te bieden. U kunt er zeker van zijn dat u er geen spijt van zult hebben om de technici te bellen, aangezien zij zeer bekwaam zijn om u alleen de beste resultaten te geven.

Leave a Reply