Hoe Gmail foutcode 404 en 8144 op te lossen?

We hebben allemaal te maken met moeilijkheden in ons dagelijks leven, of het nu gaat om persoonlijke zaken of officieel werk. Hetzelfde geldt voor de machines en software die u gebruikt om verschillende taken uit te voeren. E-mail heeft een revolutie teweeggebracht in zakelijke communicatie. De meeste bedrijven maken ruzie met elkaar via een e-mailservice. Het kan niet worden verwaarloosd dat u ook problemen zult ondervinden bij het openen van de e-mailservice. Gmail is een van de beste e-mailservices en wint veel populariteit onder gebruikers vanwege de eenvoudige interface en veel geweldige functies. Gebruikers krijgen een foutcode terwijl ze inloggen op hun account en twee daarvan worden hieronder beschreven. Volg de gegeven richtlijnen om de 404- en 8144-foutcode in Gmail op te lossen.

Foutcode 404

Dit probleem doet zich alleen aan de clientzijde voor omdat de URL die door de gebruiker wordt verkend, is verwijderd of iets dat door de gebruiker wordt aangevraagd dat geen betekenis heeft. Dit is niet zo’n groot probleem en kan binnen enkele minuten worden opgelost. Deze fout kan in verschillende vormen op de pagina worden gevonden.
Volg de gegeven stappen om deze fout op te lossen en probeer vervolgens in te loggen op uw Gmail-account.
• Als je een foutcode 404 krijgt tijdens het openen van je Gmail-account, verwijder dan de geschiedenis van je browser, cookies, cache en andere plug-insgegevens.
• Verwijder nu junks en junk-registerbestanden en controleer vervolgens de URL.

Foutcode 8144

Dit probleem is te wijten aan een tijdelijke serverfout die wordt veroorzaakt door een verouderde webbrowser en soms veroorzaakt een browserextensie ook dit probleem.
Oplossing:

• Vernieuw uw huidige webbrowser naar de nieuwste versie om dit probleem op te lossen.
• Probeer u met een andere zoekmachine aan te melden bij uw Gmail-account.
• Schakel nu de browserextensies uit en start de browser opnieuw.
• Daarna, als je ooit labs in Gmail hebt ingeschakeld, schakel ze dan uit en log opnieuw in op je account.
• Schakel ook elk antivirusprogramma uit dat op het systeem is geïnstalleerd.

Elke gebruiker die problemen ondervindt bij het openen van een Gmail-account, kan contact met ons opnemen door ons Bellen Gmail Nummer om de juiste oplossing voor de verschillende problemen te krijgen. Klanten kunnen op elk moment gebruik maken van onze directe service voor de gerelateerde crises en kunnen ook live chat-ondersteuning krijgen door onze officiële website te bezoeken. Het benaderen van onze ondersteuningsservice is zeer gunstig voor gebruikers om technische problemen op te lossen.

Leave a Reply