Hoe Google Drive Op Mac Instellen En Openen?

Kijk je uit naar enkele goede stappen om Google Drive op Mac in te stellen en te openen? Welnu, dan zou je blij zijn dat je op de perfecte plek bent gekomen, en hier vind je alleen de beste oplossingen. Als u echter ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen of vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u hoeft alleen maar het initiatief te nemen en zonder enige aarzeling contact op te nemen met het Google Klantenservice nummer. En dan zullen de meest toegewijde en goed opgeleide experts u binnen de kortst mogelijke tijd de benodigde oplossingen bieden. En u kunt er zeker van zijn dat u geen spijt zult hebben van uw beslissing, want zij zullen u niet met hetzelfde teleurstellen. Dit is alleen omdat ze toegewijd zijn om hun best te doen en ervoor te zorgen dat de klanten tevreden zijn met het resultaat.

Hieronder volgen de stappen om Google Drive op uw Mac te installeren; volg gewoon de instructies om de gewenste resultaten te krijgen:

• Allereerst moet u uw webbrowser starten en vervolgens naar de Google Drive-downloadpagina gaan.
• En dan voor een persoonlijk Drive-account, zou u op de knop ‘Downloaden’ moeten klikken die zich onder ‘Back-up en synchronisatie’ bevindt.
• U moet nu de servicevoorwaarden van Google lezen en ermee akkoord gaan, en vervolgens moet u op de knop ‘Akkoord en downloaden’ klikken om het downloaden van Google Drive voor uw Mac te starten.

Daarna zou u het Google Drive-installatieprogramma moeten downloaden naar de downloadlocatie van uw browser.

• Als het downloaden nu is voltooid, moet u het installatieprogramma dat u hebt gedownload, zoeken en erop dubbelklikken. U vindt het bestand met de naam ‘InstallBackupAndSync.dmg.
• Daarna moet u rechtstreeks vanuit het installatievenster dat op uw scherm wordt weergegeven, op het pictogram ‘Back-up en synchronisatie van Google’ klikken en vervolgens slepen naar de map Toepassingen.

Als u klaar bent met de bovengenoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde zelf af te handelen. En als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar onmiddellijk contact op te nemen met het Google service nummer. Dan staan ​​de technici voor u klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply