Hoe Herstel Ik Mijn Office 365 Account?

Office 365 is de productiviteitssuite ontwikkeld door Microsoft Inc die boordevol eindeloze geavanceerde functies en tools zit. U kunt de productiviteitstools van Office 365 gebruiken om uw professionele taken gemakkelijk uit te voeren. Office 365-gebruikers hebben tegelijkertijd vanaf meerdere apparaten toegang tot functies van hun Office 365-account. U kunt ook uw document en bestanden die u in Outlook ontvangt, bekijken zonder naar uw apparaat te downloaden. Office 365-services zijn beschikbaar tegen betaalbare prijzen, gebruikers kunnen het premiumpakket van hun keuze kiezen. Office 365-servicepakketten worden meestal gebruikt door bedrijfsorganisaties om hun officiële taken efficiënt af te handelen.

Sommige gebruikers zijn mogelijk het wachtwoord van hun Office 365-account vergeten en ondervinden problemen bij het openen van de tools van hun Office-account. Als u het wachtwoord van uw Office 365-account bent vergeten, kunt u snel Bellen Office 365 Telefoonnummer gebruiken om uw Office-account te herstellen. U kunt gebruik maken van elk Microsoft-klantondersteuningskanaal van uw keuze om contact op te nemen met het Microsoft-helpteam.

Volg de instructies in het onderstaande artikel om uw Office 365-account onmiddellijk te herstellen.

Stappen om uw Office 365-account snel te herstellen:

  • De beheerder moet inloggen op zijn / haar Office 365-account door zijn / haar inloggegevens correct in te voeren.
  • Klik nu op het Admin-pictogram in het linkerdeelvenster, een ander venster verschijnt op uw scherm.
  • Kies de gebruikersoptie, de pagina met accountinstellingen van de gebruiker verschijnt nu, klik op de optie wachtwoord opnieuw instellen.
  • De lijst met gebruikers verschijnt in de rechterhoek van uw scherm. Klik op de gebruikersnaam waarvan u het wachtwoord wilt resetten.
  • Vink het automatisch gegenereerde wachtwoord aan en ook het selectievakje naast de optie ‘laat de gebruiker het wachtwoord wijzigen bij de eerste keer inloggen’.
  • Klik op de reset-knop en voer nu het alternatieve e-mailadres van de gebruiker in de daarvoor bestemde ruimte in.
  • Klik op de knop Verzenden, de gebruiker ontvangt nu een wachtwoord op zijn e-mailaccount.

Als u problemen ondervindt bij het ontvangen van wachtwoorden op uw e-mailaccount, meld dit dan bij het Microsoft-ondersteuningsteam door gebruik te maken van Office 365 Helpdesk Bellen .

Leave a Reply