Hoe Het Wachtwoord Van Een Office 365 Account Opnieuw Instellen?

Office 365-gebruikers kunnen verbinding maken met het klantondersteuningsteam van Microsoft en hulp krijgen bij het oplossen van hun problemen met betrekking tot het Office 365-account. Office 365-gebruikers kunnen hulp krijgen van het technische team van Microsoft als ze technische problemen ondervinden bij het gebruik van Office 365-services en -hulpmiddelen. Om premium ondersteuning te krijgen, kunnen Office 365-klanten gebruik maken van Contact Office 365 Teleffoonnummer en verbinding maken met de Microsoft-helpdesk.

Office 365 is het betaalde servicepakket dat is ontwikkeld door Microsoft en dat productiviteitstools en -services biedt aan zijn klanten. Met Office 365-productiviteitstools kunnen gebruikers hun bedrijfsorganisatie online afhandelen via hun systeem en gemakkelijk contact maken met hun werknemers. U krijgt extra opslagruimte in OneDrive met verbeterde beveiliging als u Office 365-gebruiker bent. Office 365-gebruikers hebben vanaf elke locatie toegang tot hun zakelijke documenten, door in te loggen op hun Office 365-account vanaf elk apparaat via internet.

Office 365-gebruikers kunnen gemakkelijk praten met het Microsoft-ondersteuningsteam als ze een probleem hebben bij het installeren van de Office 365-applicatie of bij het activeren van de productsleutel. Office 365-klanten kunnen hun klachtenrapporten ook e-mailen via de ondersteuningsmail van Microsoft. Soms kunt u problemen ondervinden bij het openen van uw Office 365-account, u kunt snel hulp krijgen van het Microsoft-helpteam bij het openen van uw Office 365-account. Als je hulp nodig hebt bij het herstellen van je Office 365-account, volg dan de stappen die in het onderstaande artikel worden vermeld.

Stappen om het wachtwoord van een persoon op Office 365-account opnieuw in te stellen:

1. Bezoek office.com via de Microsoft Edge-browser.
2. Klik op de knop Aanmelden en voer uw inloggegevens in om toegang te krijgen tot uw account.
3. Selecteer nu de admin-optie aan de linkerkant van uw Office 365-accountvenster.
4. U wordt naar de Admin-pagina geleid, hier vinden gebruikers de optie om het wachtwoord opnieuw in te stellen.
5. Ga nu naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord en kies het e-mailadres van de persoon die het wachtwoord is vergeten.
6. Selecteer Wachtwoord automatisch genereren en vink het selectievakje aan zodat de gebruiker het wachtwoord kan wijzigen terwijl hij / zij inlogt met Automatisch gegenereerd wachtwoord.
7. Klik nu op de reset-knop en voer vervolgens het e-mailadres in waarvoor u het automatisch gegenereerde wachtwoord wilt ontvangen.
8. Klik op de knop wachtwoord verzenden om het wachtwoord te ontvangen.

Gebruikers van Office 365-accounts kunnen op elk moment verbinding maken met het technische team van Microsoft via Bellen Office 365 Nummer Nederland.

Leave a Reply