Hoe Inbreuk Op Het Auteursrecht Op Facebook Melden?

Als u denkt dat iemand inbreuk maakt op uw auteursrecht, kunt u dit aan ons melden door dit formulier in te vullen. U kunt ook contact opnemen met onze aangewezen makelaar. Als u contact opneemt met onze aangewezen vertegenwoordiger, zorg er dan voor dat u een volledige auteursrechtclaim in uw rapport opneemt.

Voordat u een melding van inbreuk op het auteursrecht indient, wilt u misschien een bericht sturen naar de persoon die de inhoud heeft gepost. Mogelijk kunt u het probleem oplossen zonder contact op te nemen met Facebook.

Onthoud dat alleen de eigenaar van het auteursrecht of zijn bevoegde vertegenwoordiger een melding van inbreuk op het auteursrecht mag indienen. Als je denkt dat iets op Facebook inbreuk maakt op het auteursrecht van iemand anders, wil je de rechthebbende hiervan op de hoogte stellen.

Houd er rekening mee dat we regelmatig de naam van de eigenaar van de rechten, uw e-mailadres en de details van uw melding verstrekken aan de persoon die de inhoud heeft geplaatst die u rapporteert. In het geval dat u een gemachtigde bent die een melding doet, geven wij de naam van de organisatie of opdrachtgever die het betreffende recht bezit. Mogelijk wilt u om deze reden een geldig algemeen zakelijk of professioneel e-mailadres opgeven.

Als de klant dat niet begrijpt, schrijf dan wat hij wil zeggen in bovenstaand artikel, dan Facebook Klanten Bellen Facebook Telefoonnummer en krijg een gemakkelijke manier om het probleem van de juiste kopie te klagen.

Leave a Reply