Hoe Installeer Ik Het Norton Product Op Een Laptop?

Wilt u het Norton-product op uw laptop installeren? Dan wordt u zeker meteen geholpen met het nodige. En als u andere problemen heeft, kunt u het Norton-klantenservicenummer bellen. Dan voorzien de gekwalificeerde experts u dienovereenkomstig in een mum van tijd van eersteklas oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen met het proces:

BELANGRIJK: Om de Norton-bescherming met succes te kunnen installeren, moet uw apparaat voldoen aan de minimale besturingssysteemvereisten.

• Allereerst moet u zich aanmelden bij uw Norton-account.
• Nu moet u het wachtwoord van uw e-mailadres invoeren in het daarvoor bestemde veld voor Norton, en vervolgens op de knop ‘Aanmelden’ klikken.

OPMERKING: Als u het wachtwoord van uw Norton-account niet meer weet, klikt u gewoon op ‘Wachtwoord vergeten? Option, en dan moet je de gegeven instructies op het scherm volgen om je verloren wachtwoord te herstellen.

• Daarna moet u in het ‘Mijn Norton’ -portaal op de knop ‘Downloaden’ klikken.

Als u nu installeert op Windows 10 in de ‘S’ -modus, kunt u op de optie ‘Haal het van Microsoft’ klikken en de meegeleverde instructies volgen om te installeren vanuit de Microsoft Store.

• U moet nu op de knop ‘Akkoord en downloaden’ klikken op de pagina ‘Aan de slag’.

En als u een mobiel apparaat gebruikt, moet u het abonnement kiezen dat u wilt downloaden en op de knop ‘Volgende’ tikken.

Volg deze stappen om de Norton-apparaatbeveiliging op Windows te installeren;

• Als het downloaden is voltooid, moet u het installatieprogramma vanuit uw browser uitvoeren. En dan moet u op de ‘Ctrl + J’ -toetsen drukken om het ‘Downloads’ -venster in uw browser te openen. Dubbelklik nu op het bestand dat u wilt downloaden.
• En als de vensters Gebruikersaccountbeheer verschijnen, klik dan op ‘Doorgaan’
• Volg ten slotte de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Je zou nu helemaal klaar moeten zijn en klaar om hetzelfde te gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Norton Telefoonnummer . U wordt onmiddellijk begeleid door de meest geschikte en ervaren technici.

Leave a Reply