Hoe Installeer Ik Het Stuur Programma Voor De Xbox One Controller Handmatig?

Heb je hulp nodig bij het handmatig installeren van de Xbox One Controller Driver? Dan ben je zeker bij de perfecte blog terecht en word je meteen geholpen. Als u echter ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Xbox klantenservice nummer Bellen. En dan zorgen de goed opgeleide experts binnen no-time voor de beste oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om uw Xbox One Controller Driver handmatig te downloaden en te installeren:

1. Allereerst moet je naar de zoekpagina van de Xbox One Controller gaan.
2. En dan zou je de ‘Microsoft > andere hardware > Microsoft Xbox One Controller’ moeten selecteren.
3. Daarna moet u ook de overeenkomende stuurprogramma’s voor uw pc selecteren en vervolgens op de optie ‘Toevoegen aan winkelmandje’ klikken.
4. Vervolgens moet je naar je ‘Mandje’ gaan en vervolgens de knop ‘Downloaden’ selecteren.
5. U moet ook de ‘Windows Command Prompt’ op uw scherm openen.
6. En daarna moet u de volgende opdracht invoeren om het CAB-bestand uit te pakken.
• U moet –f: Update-Name.cab Destination-Folder uitvouwen (vervang gewoon de Update-Name door de naam van het CAB-bestand en de Destination-Folder door het pad naar de updatemap).
7. U moet nu doorgaan en de ‘Update-map net hierboven openen en vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand xb1usb.inf klikken.
8. Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Installeren’ te selecteren en vervolgens ook de knop ‘Ja’.

OPMERKING:
Nu zal de bovenstaande procedure met succes Windows 10 Xbox One-controllerstation installeren. En als u een probleem ondervindt, moet u proberen een andere micro-USB-kabel te gebruiken. Nadat u uw Xbox One-controller met een pc hebt gebruikt, moet u niet vergeten deze opnieuw te synchroniseren om weer verbinding te kunnen maken met de Xbox One-console.

Als u klaar bent met de gegeven stappen, zou u tevreden moeten zijn en helemaal klaar om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Xbox-servicenummer. En de efficiënte technici begeleiden u zo snel mogelijk met de meest geschikte oplossingen.

Leave a Reply