Hoe Kan Ik De Xbox Controller Inschakelen En Bijwerken?

Staat u voor een probleem bij het inschakelen en bijwerken van de Xbox-controller? En zoekt u daarom naar de juiste begeleiding en oplossingen om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Als dat zo is, dan zou je blij zijn dat je de perfecte blog hebt gevonden en hoef je geen spijt te hebben van je beslissing, want hier vind je alleen nuttige oplossingen. Maar heeft u ook andere aanverwante zaken dan hoeft u alleen een Bellen Xbox Telefoonnummer op te geven. En u krijgt de hulp van de meest gekwalificeerde en toegewijde experts die in staat zijn om u het beste te geven.

OPMERKING: voordat u met het proces begint, moet u eerst de meldingen inschakelen. En om dit te doen, moet u de knop ‘Meldingen toestaan’ selecteren en vervolgens de knop OK om te bevestigen. En op deze manier kun je uitnodigingen van derden en berichten van je vrienden ontvangen.

Als je console nu volledig is bijgewerkt, stuurt de Xbox-app je een melding. En daarom zou je je controller door moeten laten gaan met de installatie; de volgende zijn de stappen om u door de vereiste procedure te helpen:

  •  U moet eerst 2 AA-batterijen in uw Xbox draadloze controller plaatsen.
  •  En dan moet je je controller verbinden met je console door de ‘Pair’ -knop op elke console ingedrukt te houden. Je vindt de ‘Pair’ -knop aan de achterkant van de controller tussen de bumpers en de voorkant van de console die zich naast de USB-poort bevindt.
  •  Vervolgens moet u op de Xbox-knop op uw controller drukken om deze in te schakelen. En nu zou het onmiddellijk verbinding moeten maken met uw nieuwe console. Hierna moet u de optie ‘Controller bijwerken’ selecteren op het configuratiescherm.
  •  Ten slotte moet u eindelijk de knop ‘Volgende’ selecteren nadat u het bevestigingsscherm voor de update hebt gezien.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u er allemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde te gebruiken. En mocht je tegen problemen aanlopen, dan kun je Contact opnemen met Xbox Nummer Nederland . En de technici zullen u meteen begeleiden bij het noodzakelijke.

Leave a Reply