Hoe Kan Ik Een Live Video Starten Met Instagram?

Wil je leren hoe je een Live Video start met je Instagram-account? Dan bent u vast en zeker binnen de kortste keren hiermee geholpen. Maar als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u altijd bellen met Instagram Klantenservice Nederland. De experts zullen u dan direct de benodigde oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met de procedure;

• Allereerst moet je beginnen door op je profielballon te tikken. Je ziet deze aan de linkerkant van je Verhalen-feed net boven ‘Jouw Verhaal’ of je kunt overal in de app naar rechts vegen om het cameratabblad Verhalen weer te geven.
• Standaard staat het cameratabblad echter op de Normale instellingen, u vindt het onderaan het scherm onder de opnameknop. En om nu over te schakelen naar een live videostream, moet je naar rechts vegen of op LIVE tikken.
• En om vervolgens de opties te kiezen om uw live feed te delen, moet u op het tandwielpictogram tikken dat zich in de linkerbovenhoek van het ‘Live’-scherm bevindt.
• Daarna moet u uw livevideo verbergen voor bepaalde mensen en vervolgens moet u bepaalde gebruikers toestaan ​​om op uw livevideo te reageren door middel van directe berichten.
• En als u nu tevreden bent met uw instellingen, moet u op de pijl-terug naast ‘Verhaal’ tikken om terug te keren naar het ‘Live’-scherm.
• Als u klaar bent om live te gaan, hoeft u alleen maar op de optie ‘Live gaan’ te tikken. Dit activeert de live-uitzending van je video en ook je volgers kunnen zien dat je live bent.
• Om nu te stoppen met uitzenden, moet je op ‘Einde’ tikken. En het totale aantal kijkers wordt weergegeven om je te laten weten hoeveel mensen er in de loop van je live video zijn binnengekomen.
• Ten slotte hoef je alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te tikken om de wijzigingen in je filmrol op te slaan of te delen met je verhaal.

Je zou nu allemaal goed moeten zijn nadat je de bovenstaande stappen hebt doorlopen. Mocht u echter een probleem tegenkomen, neem dan Contact Instagram telefoonnummer. En dan zullen de in aanmerking komende technici u dienovereenkomstig begeleiden met betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply