Hoe Kan Ik Een Profiel Foto Toevoegen Aan Mijn Facebook Account?

Kijk je uit naar betrouwbare oplossingen om een ​​profielfoto aan je Facebook-account toe te voegen? Als dat zo is, dan bent u zeker op de juiste plek aangekomen, want hier wordt u alleen begeleid met de beste oplossingen die nuttig zijn. Als u echter ook met andere gerelateerde Facebook-problemen wordt geconfronteerd, laat dan uw zorgen hier achter en neem contact op met het Facebook Klantenservice Nummer . Waarna u in een mum van tijd wordt bijgestaan ​​door de experts en zij u voorzien van relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Facebook-profielfoto toe te voegen:

• Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw Facebook-account.
• En dan moet je naar je profiel navigeren door je naam in de rechterbovenhoek op internet te selecteren of door op het profielpictogram in het app-menu te tikken.
• U moet nu klikken of tikken op de ronde profielfoto om een ​​afbeelding te uploaden.

En op internet, in het venster dat verschijnt, moet u ‘Profielafbeelding uploaden’ selecteren om een ​​afbeeldingsbestand op uw computer te kiezen. En dan op de app, in het menu dat omhoog schuift, zou je op de optie ‘Selecteer profielfoto of video’ moeten tikken om een ​​foto op je apparaat te kiezen.

OPMERKING: Nu moet u in de app mogelijk de optie ‘Toegang toestaan’ selecteren om Facebook toegang te geven tot de foto’s van uw apparaat.

• Daarna zou je de foto moeten selecteren die je wilt gebruiken, en dan zou je de schuifregelaar moeten verplaatsen om de afbeelding bij te snijden tot de gewenste grootte en nu de ‘Opslaan’ knop kiezen.

TIP: Je kunt ook de optie ‘Tijdelijk maken’ selecteren om van deze foto je profielfoto voor een uur, een dag, een week of een aangepast tijdsbestek te maken.

Wanneer u klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u in staat moeten zijn om het noodzakelijke te beheren, aangezien de stappen echt betrouwbaar zijn. Maar als u problemen ondervindt, kunt u Contact opnemen met Facebook Telefoonnummer . En dan heb je de technici die er zijn om je dienovereenkomstig te helpen met de oplossingen.

Leave a Reply