Hoe Kan Ik Mijn Hotmail Account Synchroniseren Met Mac OS?

Probeert u uw Hotmail-account te synchroniseren met macOS, maar kunt u dit niet doen? Dan heb je zeker de perfecte site bereikt en wordt je hier naar wens bijgestaan. Maar als u andere zaken heeft, kunt u direct Bellen Hotmail Klantenservice Nederland wanneer u maar wilt. En dan zal het team van experts u vervolgens de exacte oplossingen bieden die nodig zijn.

Volg de onderstaande stappen om de vereiste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst op het ‘E-mail’ -pictogram in het Dock van uw Mac klikken.
  • En nu zou u in het menu ‘E-mail’ de optie ‘Account toevoegen’ moeten selecteren.
  • U moet nu de optie ‘Ander e-mailaccount’ selecteren op het scherm dat wordt geopend en vervolgens op de knop ‘Doorgaan’ klikken. En afhankelijk van uw versie, moet u mogelijk het ‘E-mailaccount’ selecteren op het volgende scherm.
  • Daarna moet u uw naam, Hotmail-e-mailadres en wachtwoord invoeren in de daarvoor bestemde velden. En dan moet je het tabblad ‘Inloggen’ selecteren.
  • Nu moet u de ‘E-mail en notities’ opties aangevinkt laten in de lijst met beschikbare services. En daarna moet je op de knop ‘Gereed’ klikken.
  • Vervolgens moet je in de ‘Mailbox’ zijbalk kijken, het zal aan de linkerkant van het Mail-venster te zien zijn. En je moet het Postvak IN openen als het is gesloten door op de pijl ernaast te klikken om de beschikbare mailboxen te zien. Hierna moet u op de nieuwe ‘Hotmail’ mailbox klikken om toegang te krijgen tot uw account in het gedeelte ‘E-mail’.
  • En als het nu een nieuw Hotmail-account is, zou u een welkomstmail ontvangen. Maar als het een ouder account is, geeft het nummer naast Hotmail in de lijst met mailboxen het aantal e-mails in uw inbox aan.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, zou u deze op de juiste manier moeten kunnen gebruiken. En mocht u tegen een probleem aanlopen, dan hoeft u alleen maar Contact Hotmail Telefoonnummer te nemen zonder enige twijfel. De technici zullen u dan verder begeleiden.

Leave a Reply