Hoe Kan Ik Mijn Norton Licentie Overzetten Naar Een Ander Apparaat?

Wilt u uw Norton-licentie overzetten naar een ander apparaat? Dan wordt u hier zeker geholpen met de juiste procedure. Maar als u gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd Bellen Norton Telefoonnummer bereiken. Dan voorzien de experts u direct van het nodige.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

  • Allereerst moet u zich aanmelden bij uw Norton-account.
  • En vervolgens op de pagina ‘Apparaatbeveiliging’ moet u het apparaat identificeren dat u langer wilt beschermen.

Opmerking: houd er rekening mee dat u de licentie die is gekoppeld aan een apparaat met een rode of grijze (inactieve) status niet kunt verwijderen. Daarom moet u de problemen op dat apparaat oplossen voordat u de bijbehorende licentie verwijdert. En als u de problemen niet kunt oplossen, kunt u het apparaat gewoon uit uw account verwijderen.

  • En als u het apparaat nu niet ziet, klikt u op de link ‘Geschiedenis bekijken’ onderaan de apparaatlijst om de oudere inactieve apparaten te zien. Als u het apparaat echter nog steeds niet ziet, kan het zijn dat het apparaat is gekoppeld aan een andere productsleutel of abonnement.
  • U moet nu op het pictogram ‘Meer opties klikken, het is beschikbaar onder het apparaat in het menu dat verschijnt, u hoeft alleen maar op‘ Licentie beheren ’te klikken.
  • Vervolgens moet u op de pagina ‘Licenties beheren’ de ‘Licentie verwijderen’ selecteren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
  • Daarna moet u op de ‘Licentie verwijderen’ pagina die verschijnt, op de ‘Ja’ knop klikken.
    U moet ook weten dat als u eenmaal een licentie van een apparaat heeft verwijderd, het apparaat niet langer is beveiligd en is verwijderd van de pagina ‘Apparaatbeveiliging’.
  • Om de bescherming nu op uw nieuwe apparaat te installeren, moet u op de knop ‘Nu installeren’ klikken.
  • Eindelijk hoeft u alleen de instructies op het scherm te volgen en kunt u het installatieproces voltooien.

Als u klaar bent met de stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn om Norton gemakkelijk te gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u rechtstreeks contact opnemen met Norton Nummer Nederland voor passende oplossingen en begeleiding.

Leave a Reply