Hoe Kan Ik Mijn Office 365 Abonnement Activeren?

Wilt u uw Office 365-abonnement activeren? Als dat het geval is, wordt u in deze blog direct begeleid. Maar als u andere vragen heeft, kunt u Bellen Office 365 Nummer  toevoegen wanneer u maar wilt.

Volg de genoemde stappen om aan de slag te gaan met het proces:

Stap 1 – Allereerst moet u het Office-programma openen

  • Alle programma’s zoals Word en Excel zijn vooraf op uw apparaat geïnstalleerd, wat een eenjarig gratis kantoorabonnement is. U hoeft alleen maar een van de programma’s te openen om de activering te starten. En daarvoor moet u op start klikken en vervolgens in Word of Excel typen. Hierna moet u het programma starten door op het pictogram te klikken.

Stap 2 – Kies nu een account

  • U krijgt een activeringsscherm te zien, voordat u op de groene knop klikt, moet u het juiste e-mailaccount selecteren. En dit e-mailaccount moet aan uw Microsoft-account zijn gekoppeld, en hiermee moet u inloggen op Office. En als u ‘Wilt u geen ander account gebruiken?’ Ziet, moet u op de tekst klikken om een ​​ander account te gebruiken. Maar als u er geen heeft, kunt u gewoon gratis een account aanmaken.

Stap 3 – U kunt nu inloggen op Office 365

  • Zoals u zich in het volgende venster bevindt, moet u het e-mailadres invoeren waaraan u de Microsoft Office 365 wilt koppelen. Vervolgens moet u het wachtwoord invoeren en nu op de knop Volgende klikken.

Stap 4 – Accepteer de gegeven voorwaarden

  • Als alles goed is, ziet u de omstandigheden op uw scherm. U hoeft alleen maar te bevestigen met de groene knop. En je hebt je Office 365 geactiveerd.

Stap 5 – u kunt beginnen

  • Zodra de activering is voltooid, ontvangt u een bevestigingsmail met de activeringscode. U moet de code veilig bewaren; je hebt het nodig als je Windows opnieuw installeert.

Je zou nu tevreden moeten zijn en klaar om te beginnen. Bij problemen kunt u altijd contact opnemen met Office 365 Telefoonnummer . De efficiënte technici helpen u binnen de kortste keren met verdere betrouwbare oplossingen.

Leave a Reply