Hoe kan ik Trend Micro Antivirus uitschakelen?

Heeft u ooit ervaren dat uw antivirussoftware uw systeem traag maakt? Frequente upgrades, talloze hulpvragen op uw computerscherm, het delen van veel van uw gegevens, tragere scans maken u nerveus. Mogelijk hebt u met dit soort problemen te maken gehad tijdens het gebruik van antivirussoftware. Trend Micro, de beste antivirus voor pc- en internetbeveiliging, biedt een betere bescherming tegen beveiligingsbedreigingen en houdt uw digitale informatie veilig. Maar soms kunnen de meerdere beschermingslagen het systeem vertragen en niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen goed en kwaadaardig programma. Dus het voorkomt en verwijdert zelfs enkele van uw belangrijke bestanden onverwachts.

Om deze problemen te voorkomen tijdens het gebruik van antivirus, is het belangrijk om de Trend Micro-beveiligingssoftwaretoepassing uit te schakelen door de firewall uit te schakelen in de software-instelling, indien nodig. Het is echter mogelijk dat het uitschakelen van uw Trend Micro Security-systeem niet veilig is voor uw pc. Zorg er dus voor dat je dit niet te lang doet. Je kunt het tijdelijk doen.

  • Dus hier biedt Trend Micro Support Australia u een complete oplossing waarmee u deze taak gemakkelijk kunt volbrengen. Ga je gang en volg deze stappen.
  • Klik op het icoon “Trend micro” dat in de rechter benedenhoek naast de klok zou moeten liggen.
  • Trend Micro Titanium-venster wordt geopend.
  • Ga naar de hoofdconsole en klik op de “persoonlijke Firewall Control”.
  • Selecteer en klik op het gedeelte “Persoonlijke firewall”.
  • Klik op de knop “Instelling” onder het gedeelte Persoonlijke firewall.
  • Schakel nu “Activeer de persoonlijke firewall” uit.
  • Klik op de knop “Toepassen” om de wijziging op te slaan.
  • Sla de instelling op door op “ok” te klikken.

Deze stappen zijn schijnbaar eenvoudig. Maar het kan moeilijk zijn in het geval van een ander incident waarmee u te maken krijgt met deze toepassing tijdens het uitvoeren van deze taak. Daarom is het altijd beter om contact op te nemen met de experts. Neem dus gerust contact op met onze zeer ervaren experts via Bellen Trend micro nederland. Zij helpen u niet alleen in dit geval, maar bieden u ook een goed beschreven oplossing voor een ander soortgelijk probleem.

Leave a Reply