Hoe Krijg Ik Een Gratis Proefversie Van Office 365 Services?

De Microsoft-helpdesk biedt eersteklas klantenondersteuning aan Office 365-gebruikers. Office 365-gebruikers kunnen hulp krijgen bij het oplossen van de problemen met uw Office 365-account. Via Contact Office 365 Telefoonnummer kunt u hulp krijgen van het klantenserviceteam van Microsoft.

Office 365 is het premiumpakket dat door Microsoft wordt aangeboden aan mensen die hun bedrijf via hun systeem beheren. Office 365-gebruikers hebben toegang tot de premiumservices van alle productiviteitstools die door Microsoft zijn ontwikkeld. U krijgt ook efficiënte cloudservice, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging voor uw bedrijfsgegevens en documenten. Office 365 biedt een verscheidenheid aan abonnementen, klanten kunnen het plan kiezen dat handig is voor hun bedrijfsbeheer.

U kunt uw problemen eenvoudig oplossen door de ondersteuning van de Microsoft-chatbot te nemen. De rapporten die u via de Microsoft-chatbot verzendt, worden geanalyseerd door geautomatiseerde tools en u krijgt direct oplossingen voor al uw problemen met betrekking tot Office 365-services en -tools. U kunt de gratis proefperiode van Office 365-services een maand lang nemen en meer te weten komen over de voordelen van Office 365-services. U kunt de hulp van het Microsoft-helpdeskteam inroepen om te weten hoe u de gratis proefperiode van één maand van Office 365-services kunt krijgen of volg de onderstaande instructies om toegang te krijgen tot de gratis proefperiode van één maand.

Stappen om toegang te krijgen tot de gratis proefperiode van één maand voor Office 365-services:

1. Open de Microsoft Edge-browser en open de Office 365-pagina erdoorheen.
2. Nu krijg je op de Office 365-pagina de beschikbare plannen te zien.
3. Hier vindt u de optie 1 maand gratis proberen, selecteer nu die optie.
4. Nu moet u basisinformatie invoeren om uw gratis proefperiode te starten.
5. Voer uw e-mailadres in en klik op de knop Volgende.
6. U krijgt een formulier om het in te vullen door de juiste contactgegevens in te voeren.
7. Klik nu op de knop Volgende, u ontvangt een OTP op het door u ingevoerde mobiele nummer.
8. Voer de OTP in en klik op de knop Verifiëren, nu moet u bedrijfsgegevens toevoegen en de betalingsmethode kiezen.
9. Na een gratis proefperiode van een maand start uw betaalde Office 365-abonnement automatisch.

Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van toegang tot de gratis proefversie van Office 365-services, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuningstechnici van Microsoft van Bellen Office 365 Nederland voor ondersteuning.

Leave a Reply