Hoe Krijg Ik Toegang Tot De Functie Google Takeout?

Wil je weten hoe je toegang krijgt tot de Google Takeout-functie? Dan kun je hier nu hetzelfde voor elkaar krijgen. Maar als u nog andere zorgen heeft, dan moet u Google Telefoonummer Bellen voor de beste begeleiding van goed opgeleide experts.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de functie Google Takeout met uw Google Foto’s:

  • U kunt beginnen met navigeren naar takeout.google.com en vervolgens de optie ‘Alles deselecteren’ kiezen. U moet echter weten dat Google Takeout standaard alle mogelijke gegevens en bestandstypen selecteert om het Takeout-archief op te nemen.
  • Nu moet je naar beneden scrollen en het selectievakje ‘Google Foto’s’ selecteren.
  • Daarna moet je ‘Alle fotoalbums inbegrepen’ selecteren om de individuele fotoalbums te selecteren voor opname in het afhaalarchief. En standaard is elk fotoalbum geselecteerd. Selecteer nu de optie ‘Alles deselecteren’ en selecteer vervolgens de individuele fotoalbums die u wilt downloaden en selecteer nu de knop OK.
  • U moet nu naar de onderkant van het scherm scrollen en de voorziene Volgende stappen selecteren.
  • Op deze pagina wordt u gevraagd om het bestandstype, de frequentie en de bestemming voor uw archief te selecteren. U wordt ook gevraagd om de maximale grootte voor elk archiefbestand te selecteren. U hoeft alleen maar onder ‘Afleveringsmethode’ te gaan en te kiezen waar u het archiefbestand wilt downloaden als het klaar is.
  • Vervolgens moet u onder ‘Frequentie’ kiezen hoe vaak u de bestanden wilt exporteren om te downloaden. U moet de opties ‘Een keer exporteren of Elke 2 maanden exporteren voor 1 jaar’ selecteren.
  • En nu onder ‘Bestandstype en -grootte’ moet u het bestandstype voor archiefbestand en ook de maximale grootte kiezen.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u ‘Export maken’ selecteren en vervolgens wachten terwijl Google de bestanden verzamelt en archiveert volgens uw specificaties.
  • Eindelijk wanneer het bovenstaande is voltooid, zal ‘Afhalen’ u een e-mail sturen met een link. In deze e-mail moet u ‘Downloadarchief’ selecteren om te beginnen met downloaden.

Als u klaar bent met de stappen, zou u deze gemakkelijk moeten kunnen openen. En mocht u een probleem tegenkomen, dan kunt u zonder aarzelen contact opnemen met Google Nummer Nederland voor verdere instructies.

Leave a Reply