Hoe Los Ik Het Download Een Installatie Probleem in Norton Op?

Heeft u problemen met het downloaden en installeren van uw Norton-product en kijkt u daarom uit naar de juiste begeleiding en oplossingen? Als dat zo is, dan zou u graag weten dat u de juiste keuze heeft gemaakt door naar de site te komen, want hier vindt u precies wat u nodig heeft. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere Norton-problemen of vragen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Neem gewoon het initiatief en geef een Bellen Norton Telefoonnummer . En u wordt direct bijgestaan ​​door de meest gekwalificeerde en ervaren experts die te allen tijde beschikbaar zijn.

Als u nu een bericht krijgt dat uw versie van het Norton-product niet compatibel is met de versie van uw Windows, moet u eerst uw computer bijwerken naar de nieuwste versie van Windows 10. Het is mogelijk dat dit bericht wordt weergegeven omdat met de nieuwste versie van het Norton-product.

Daarom zijn de volgende stappen om uw Norton-product bij te werken naar de nieuwste versie:

  1. Allereerst ziet u in de rechter benedenhoek een pop-upbericht van Microsoft.
  2. En dan zou je ervoor moeten kiezen om op de ‘Update’ optie te klikken.
  3. U moet weten dat de optie ‘Keep’ de ‘Windows Defender’ ingeschakeld laat en het Norton-product verwijdert.
  4. Nu moet u in het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’ op de knop ‘Ja’ klikken.
  5. En daarna moet u in het installatievenster ook op de knop Volgende klikken.
  6. Als u daarmee klaar bent, hoeft u alleen maar de instructies op het scherm te volgen om de Norton-installatie te voltooien.

En als u nu op de optie ‘Keep’ heeft geklikt en uw Norton is verwijderd, kunt u het nog steeds opnieuw installeren vanuit uw account. En om dit te doen, hoeft u alleen maar op de link ‘Norton downloaden op uw apparaat’ te klikken.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, moet u klaar zijn om toegang te krijgen tot uw Norton-product. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met Norton Nummer Nederland . De technici zullen u dan verder met betrouwbare oplossingen voorzien.

Leave a Reply