Hoe Los Ik Het Installatie Probleem in Norton Services Op?

Kijkt u uit naar de juiste oplossingen om de installatieproblemen van uw Norton-product op te lossen? Dan moet je blij zijn dat je eindelijk op de perfecte blog bent gekomen. U kunt er zeker van zijn dat u hier alleen wordt geholpen met eersteklas oplossingen. Als u echter ook last heeft van andere gerelateerde Norton-problemen of vragen, kunt u altijd contact opnemen met het Norton Bellen Telefoonnummer wanneer u maar wilt. Dit komt doordat de experts te allen tijde beschikbaar zijn en goed gekwalificeerd zijn om volledig gerectificeerde oplossingen te geven. U hoeft uw zorgen hier gewoon achter te laten zodat het team het kan afhandelen en zij zullen u niet teleurstellen.

Ziet u het bericht ‘Uw versie van Norton is niet compatibel met de versie van Windows die u gebruikt? Nadat u uw computer hebt geüpgraded naar de nieuwste versie van Windows 10, moet het bericht worden verwijderd. Dit bericht wordt alleen weergegeven als u niet over de nieuwste versie van het Norton-product beschikt.

Hieronder volgen de stappen om uw Norton-product eerst bij te werken:

  • Om te beginnen geeft Microsoft in de rechterbenedenhoek een pop-upbericht weer.
  • Daarna moet u op de optie ‘Update’ klikken.
  • U moet weten dat de optie ‘Keep’ Windows Defender ingeschakeld laat en het Norton-product verwijdert.
  • En nu moet u in het dialoogvenster ‘Gebruikersaccountbeheer’ op de knop ‘Ja’ klikken.
  • Vervolgens moet u in het installatiepromptvenster op de ‘Volgende knop klikken.
  • U hoeft nu eindelijk de instructies op het scherm te volgen om de Norton-installatie te voltooien.

Als u nu op ‘Keep’ heeft geklikt en Norton heeft verwijderd en u wilt het opnieuw installeren, dan kunt u dat eenvoudig doen. U kunt het opnieuw installeren vanaf uw Norton-account. En om dit te doen, moet u de link “Norton downloaden op uw apparaat” zien.

Als u de bovenstaande stappen grondig doorloopt, zou u toegang moeten hebben tot uw Norton-product. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Norton Nederland . De technici staan ​​klaar om u te begeleiden met de benodigde oplossingen.

Leave a Reply