Hoe Los Ik Office 365 Synchronisatie Problemen Op?

Office 365 is de handigste professionele cloud-suite die professionals naar het hoogste niveau helpt, aangezien het helpt bij het verhogen van de werkproductiviteit. Office 365 zit boordevol functies die volledig aan ieders eisen voldoen. U kunt tegen zeer betaalbare tarieven gebruik maken van deze functies en services, aangezien Microsoft ernaar streeft zoveel mogelijk mensen te bereiken, zodat iedereen kan profiteren van dit geweldige platform. Office 365 heeft zoveel attributen en het is het meest essentiële programma om de productiviteit en efficiëntie te verhogen met minimale fouten. U kunt uw Office 365 synchroniseren met andere platforms, zoals één station en Outlook, maar soms ondervinden gebruikers problemen tijdens het synchroniseren, maar maakt u zich geen zorgen als u problemen ondervindt tijdens het voltooien van de taak, neem contact op met onze klantenservice die zal toewijzen u bent de meest efficiënte en deskundige klantvertegenwoordiger die uw klachten het meest urgent zal behandelen en zo snel mogelijk zal oplossen, zodat u geen werk verloren gaat en direct weer terug kunt naar uw account. Neem gewoon contact met ons op via Office 365 Telefoonnummer voor snelle hulp.

Office 365-gebruikers kunnen ook de onderstaande instructie volgen om de synchronisatieproblemen op te lossen:

  1. Het meest voorkomende probleem is dat mensen hun software niet updaten.
  2. Begin dus eerst en ga naar de Microsoft Office-site en download updates.
  3. Verwijder de reeds geïnstalleerde updates KB2837618 en KB2837643.
  4. Hiermee kunt u de IMAP-synchronisatieproblemen voor Outlook 365 oplossen.
  5. Ga nu naar het configuratiescherm en navigeer naar Programma’s en onderdelen.
  6. Selecteer nu KB2837618 en verwijder het uit de opgeslagen locatie.
  7. Selecteer nu KB2837643 en verwijder het ook uit de opgeslagen locatie.
  8. Tijd om het venster opnieuw te starten.
  9. Nadat de pc opnieuw is opgestart, voert u uw Office 365-suite uit en controleert u of u kunt synchroniseren met andere platforms.
  10. Deze updates helpen u software te beschermen tegen online bedreigingen, bugs te verhelpen, enzovoort.

U kunt dit probleem ook op een andere manier oplossen. Ga naar programma en open Office 365-toepassingen, klik nu op Bestand, ga naar Account, ga naar update-opties en update nu en controleer of Office 365-updates zijn geïnstalleerd. Als ze niet zijn geïnstalleerd, kunt u ze vanaf de Office 365-website installeren.

Als u het probleem nog steeds niet kunt oplossen door de methoden te volgen die hierboven in het artikel worden vermeld, neem dan contact met ons op via Bellen Office 365 Nummer , onze vertegenwoordigers van onze klantenondersteuning zullen u helpen het probleem onmiddellijk op te lossen.

Leave a Reply