Hoe Maak En Beheer Ik Een Handtekening In Adobe?

Wilt u uw handtekening in Adobe maken en beheren? Dan kunt u dit hier gemakkelijk in een mum van tijd doen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, dan moet u Bellen Adobe Nummer Nederland . De experts zijn onmiddellijk beschikbaar om u te helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen om een ​​nieuwe Adobe-handtekening te maken:

1. U moet eerst met de muis over uw naam in de rechterbovenhoek van het huidige venster gaan.
2. Selecteer vervolgens de optie ‘Mijn profiel’.
3. Daarna moet u op de knop ‘Maken’ klikken.
4. U zult nu het handtekeningpaneel zichtbaar moeten maken, waarin u uw handtekening kunt invoeren. U ziet twee opties op uw scherm;
• Tekenen – hier wordt u gevraagd uw vinger of stylus te gebruiken om uw handtekening fysiek te tekenen in het daarvoor bestemde veld.
• En als u een apparaat gebruikt dat geen aanraakscherm is, zoals een desktop, dan kunt u de optie ‘Mobiel’ selecteren. U wordt nu gevraagd om een ​​telefoonnummer voor een apparaat met aanraakbediening. Waarna u een link op dat nummer ontvangt, zodat u daar uw handtekening kunt zetten en deze vervolgens kunt importeren in het gebruikersprofiel.
• Afbeelding – u moet nu een afbeelding van uw handtekening uploaden. En dan wordt u gevraagd om een ​​bestand op uw lokale systeem te selecteren.
5. Als u nu de gewenste handtekening vindt, hoeft u alleen maar op de knop ‘Toepassen’ te klikken.
6. Vervolgens moet u hetzelfde proces volgen om uw initialen op te slaan.

En als u uw handtekening wilt vervangen, moet u deze stappen volgen:

1. Ten eerste moet je met de muis naar je naam in de rechterbovenhoek van het venster gaan. En dan moet je ‘Mijn profiel’ selecteren
2. U moet nu op de optie ‘Wissen’ klikken om het bestaande handtekeningbestand te verwijderen.
3. U kunt doorgaan en uw nieuwe Adobe-handtekening maken volgens het bovenstaande proces.

Je zou nu in je eentje hetzelfde moeten kunnen doen. Maar mocht u tegen problemen aanlopen, dan dient u contact op te nemen met Adobe Klantenservice Telefoonnummer . En u wordt bijgestaan ​​door de meest efficiënte technici die u zullen begeleiden zoals vereist.

Leave a Reply