Hoe Maak Je Een Ander Account op Instagram Aan Met De App?

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een ander account op Instagram met behulp van de app? Welnu, dan zult u zeker blij zijn te weten dat u eindelijk de juiste blog voor uw oplossingen heeft gevonden. Hier wordt u dienovereenkomstig bijgestaan ​​met het noodzakelijke en u hoeft geen spijt te hebben van uw beslissing. Mocht u echter nog andere gerelateerde vragen hebben, dan kunt u gerust een Bellen Instagram Telefoonnummer geven voor de beste en passende oplossingen. Het team staat dan klaar om u meteen te helpen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

Opmerking: u moet ook weten dat de volgende instructies kunnen worden gevolgd voor zowel de Instagram iOS-app als de Instagram Android-app.

  • Allereerst zou je moeten beginnen met het openen van de Instagram-app op je mobiele apparaat, en daarna moet je inloggen op een van je Instagram-accounts.
  • Vervolgens moet u op het pictogram ‘Profiel’ tikken.
  • En dan moet je ook nog eens op het ‘Menu’ -pictogram tikken.
  • U moet nu naar de optie ‘Instellingen’ gaan.
  • Daarna moet je naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Logins’ en vervolgens moet je op de optie ‘Account toevoegen’ tikken.
  • En nu moet u de optie ‘Nieuw account maken’ selecteren en vervolgens moet u ook de gevraagde informatie invoeren in de daarvoor bestemde velden.
  • Nadat je je hebt aangemeld bij je nieuwe Instagram-account, schakelt de app er automatisch naar over. En u hoeft zich geen zorgen te maken, want u bent nog steeds aangemeld bij uw oorspronkelijke account.

Opmerking: en als je de Instagram-app op meer dan één mobiel apparaat gebruikt, moet je je accounts aan elk apparaat afzonderlijk toevoegen.

Als u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn met het noodzakelijke. Maar als je problemen tegenkomt, moet je direct contact opnemen met Instagram Nederland . Vervolgens begeleiden de toegewijde technici u naar wens verder.

Leave a Reply