Hoe Maak Je Een Facebook Live Video Met Een Computer?

Wil je een Facebook Live-video maken met je computer? Nou, dan kun je dat zeker meteen doen. En als je hulp nodig hebt met andere problemen, kun je rechtstreeks het Facebook-klantenservice nummer bellen. Dan zullen de ijverige experts u voorzien van de meest betrouwbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

• Allereerst moet u naar Facebook gaan in de Google Chrome-webbrowser en vervolgens moet u zich indien nodig aanmelden bij uw account.

OPMERKING: Facebook raadt u ook aan om Google Chrome te gebruiken om live te gaan. En als u een andere webbrowser gebruikt, ziet u mogelijk een bericht waarin u wordt geadviseerd de attestversie van Google Chrome voor uw livevideo te gebruiken.

• En nu kun je live gaan vanuit het gedeelte ‘Nieuwsfeed’ van je profiel of vanaf een pagina die je beheert. En dan moet je ‘Live Video’ selecteren net onder het veld voor het maken van berichten met de tekst ‘Waar denk je aan?’
• Daarna moet u ervoor zorgen dat uw webcam werkt en is aangesloten.

OPMERKING: Mogelijk moet u de Chrome-browserinstellingen bijwerken om toegang toe te staan.

• Je moet nu de instellingen en voorkeuren voor je livestream kiezen. En dan moet je kiezen wanneer je wilt streamen onder het gedeelte ‘Live’. Je moet ook kiezen wie je stream kan bekijken in het gedeelte ‘Posten’.
• En naast de optie ‘Aan de slag’ moet je ervoor kiezen om je camera, streamingsoftware of een gekoppelde encoder te gebruiken.
• Vervolgens moet u onder het gedeelte ‘Instellingen’ een keuze maken uit de weergave- en streamingopties. En nu kun je in het gedeelte Instellingen je camera en microfoon kiezen, en de optie om het scherm te delen.
• Ten slotte moet u de optie ‘Live gaan’ in de linkerbenedenhoek selecteren om te beginnen met streamen.

Nu zou je tevreden moeten zijn en helemaal klaar om toegang te krijgen tot het nodige. Maar als u problemen tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Facebook Klantenservice Nummer. En de vakbekwame monteurs helpen u direct verder met verdere instructies.

Leave a Reply