Hoe Maak Je Een Google Agenda Afspraak Via Gmail?

Heb je hulp nodig bij het maken van een Google Agenda-afspraak via Gmail? Dan ben je zeker bij de perfecte blog terecht, en word je meteen geholpen met het nodige. Maar als u andere Google-storingen heeft, moet u het Google Klantenservice nummer bellen. En dan zullen de experts u de meest betrouwbare oplossingen bieden.

Volg de stappen dienovereenkomstig om aan de slag te gaan met de procedure:

1. Allereerst moet je het bericht in Gmail openen en vervolgens op het pictogram met de drie stippen op de werkbalk klikken. Als alternatief kunt u ook op de punttoets drukken als u de Gmail-sneltoetsen hebt ingeschakeld.
2. En dan moet je de optie ‘Evenement maken’ selecteren om een ​​Google Agenda-scherm te openen. Vervolgens vult de Google Agenda de naam van het evenement samen met de onderwerpregel van de e-mail en het beschrijvingsgebied met de hoofdtekst van de e-mail. Hier kunt u eventuele wijzigingen aanbrengen in de twee gebieden.
3. Je moet nu een datum, starttijd en eindtijd selecteren in de gegeven vervolgkeuzemenu’s direct onder de naam van het evenement bovenaan het scherm als ze niet worden overgedragen vanuit de e-mail. En als het evenement de hele dag duurt of regelmatig wordt herhaald, dan moet je de nodige keuzes maken in het gegevensgebied.
4. Daarna moet je een locatie voor het evenement toevoegen.
5. En nu moet u een melding instellen om u op het opgegeven tijdstip aan de gebeurtenis te herinneren.
6. Je moet ook een kleur toewijzen om aan te geven of je ‘Bezet of Vrij’ bent tijdens het evenement.
7. Ten slotte hoef je alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te drukken om de gebeurtenis in je agenda op te slaan. En als u later nog wijzigingen wilt aanbrengen, selecteert u het evenement in de kalender en klikt u op het pictogram ‘Potlood’ om het evenement te bewerken.

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, zou u helemaal klaar en klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen ondervindt, moet u gewoon contact opnemen met Google Telefoonnummer. De ijverige technici zullen u dan begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply