Hoe Mcafee Antivirus Error 451 op te lossen?

Over het algemeen komen McAfee-gebruikers een probleem tegen met de naam “Error 451 Exceeding Connection limit issue” en dit wordt veroorzaakt door een filtersysteem dat onverwacht Snowshoe/Hailstorm-typen spam-aanvallen identificeert. Nog een reden van experts achter dit probleem dat is onderzocht door het technische ondersteuningsteam van McAfee, is een onbekend IP-adres. Het venster E-mailbescherming Inkomende spamclassificatie is een optie in deze antivirustoepassing die eenvoudig wordt aangeduid als “Preventie van spamoverstromingen inschakelen”. Wanneer een gebruiker deze functie inschakelt, wordt de kans op het ontvangen van spam-e-mails kleiner, wat wordt beschreven als “Hagelstorm” of bekend als “Sneeuwschoen”-aanvallen.
Dus we zijn hier vandaag met een compleet pakket stappen die u zullen helpen bij het oplossen van “Error 451 Exceeding Connection limit issue”. Volg gewoon deze gegeven stappen en voor het geval u ergens vastloopt, neem dan contact op met een expert voor hulp.
Te volgen stappen:
Stap: 1 bedieningsconsole
Als u uw pc al hebt ingeschakeld, gaat u naar McAfee en dubbelklikt u erop om de console te openen.
Vervolgens moet u naar het gedeelte ‘Bedieningsconsole’ gaan.
Stap: 2 E-mailbeveiliging
Zodra u de console daar bezoekt, moet u op het pictogram “E-mailbeveiliging” klikken.
Stap: 3 Beleid
Daar wordt u gevraagd een beleid te selecteren dat een essentiële stap is waarmee gebruikers rekening moeten houden bij het uitvoeren van de functie van E-mailbeveiligingsfout 451 in McAfee-antivirus.
Stap: 4 Inkomend beleid
In deze stap moet u alle gewenste inkomende beleidsregels markeren die u vindt in de standaard inkomende modus door op “Bewerken” te klikken.
Stap: 5 Spam Tab
De gebruikers moeten op “Spam” klikken die u in de standaardmodus vindt op het subtabblad classificatie.
Stap: 6 Spam-overstromings preventie inschakelen
Nu moet u “Schakel spamoverstromingspreventie inschakelen” uitschakelen door op het selectievakje te klikken naast deze optie.
Stap: 7 Opslaan
Nadat u de wijzigingen hebt aangebracht, moet u op “Opslaan” klikken en moet u ten minste 20 minuten wachten op de volledige replicatiemethode van instellingen op de functionele servers.
Als deze bovengenoemde stappen niet voor u werken, belllen Mcafee nederland en experts zullen u hier meer over begeleiden.

Leave a Reply