Hoe McAfee pop ups uitschakelen

De Pop-ups is een nieuw webbrowservenster dat onverwacht wordt geopend zonder toestemming van de gebruiker. Deze vensters worden vaak gegenereerd door de website zelf die een advertentie of belangrijke informatie over het product bevat. Het bevat de lijst met opdrachten en blijft op het scherm totdat u een van deze opdrachten selecteert. McAfee antivirus software biedt een betere bescherming van uw computer tegen bedreigingen en detecteert eventuele schadelijke bedreigingen die u in de vorm van een pop-upvenster meldt. Het kunnen belangrijke updates zijn of informatie over dit product. Soms wordt het echter irritant wanneer u een belangrijk werk hebt en het blijft opduiken op uw systeemscherm. In dit geval is het beter om het uit te schakelen. Maar zorg ervoor dat u het tijdelijk uitschakelt, omdat het blokkeren van deze pop-ups kan voorkomen dat u belangrijke berichten te zien krijgt.

  • Dus hier biedt Mcafee Klantenservice nederlands u een complete oplossing waarmee u deze taak gemakkelijk kunt volbrengen. U hoeft alleen deze stappen te volgen;
  • Dubbelklik op het pictogram “McAfee” op uw systeemscherm. Als het niet op het scherm wordt gevonden, klikt u op de knop “Start” in de linkerbenedenhoek en typt u “McAfee”.
  • Klik op de “Eigenschappen” en selecteer vervolgens de optie “McAfee Pop-up Blocker”.
  • Klik op het vak “Pop-Blocker inschakelen” en klik vervolgens op “Ok”. Nu verandert deze knop “Inschakelen” in “Pop-Blocker uitschakelen” en stopt het verschijnen van pop-ups.
  • Ga naar de rechterbovenhoek van het venster en klik vervolgens op de knop “X” om de toepassing te sluiten.
  • Start uw systeem opnieuw op zodat de wijziging van kracht kan worden.

Dit zijn de stappen die onze experts u hebben uitgelegd. Het is relatief eenvoudig om de pop-up te voorkomen, maar deze taak wordt gecompliceerd in het geval dat u met een ander bijkomend probleem wordt geconfronteerd met deze toepassing. Daarom is het altijd beter om in geval van een storing contact op te nemen met de experts. Neem dus gerust contact op met onze experts via het gratis Bellen Mcafee nummer. Zij helpen u niet alleen bij dit probleem, maar bieden u ook een goed beschreven oplossing voor een ander soortgelijk probleem.

Leave a Reply