Hoe McAfee Total Protection Installatie Problemen op Windows 10 op te Lossen?

McAfee antivirussoftware is de beste keuze voor de bescherming van computers en apparaten over de hele wereld, de software is altijd heel gemakkelijk geweest voor iedereen om te begrijpen en dienovereenkomstig te gebruiken.

Het softwareprogramma is ook populair bij mensen vanwege de efficiëntie van het werk, de software wordt altijd als zeer efficiënt beschouwd, zoals het de bedreigingen zeer goed detecteert en ook op een zeer efficiënte manier werkt aan het verwijderen van het systeem. Er zijn veel versies van McAfee-antivirus die hier op de markt beschikbaar zijn, ze hebben allemaal een andere set functies die aan zichzelf zijn gekoppeld en daarom werken ze allemaal iets anders van elkaar. Hier in de gids zullen we, afhankelijk van de vraag van het onderwerp, een oplossing zien voor McAfee Total Protection die niet wordt geïnstalleerd op Windows 10.

Er kunnen veel fouten op het scherm verschijnen als McAfee Total Protection weigert te installeren op Windows 10. Hier, in de blog verder, zullen we ze allemaal in detail bespreken en zullen we zien hoe je die fouten kunt oplossen.

Incompatibele beveiligingssoftware geïnstalleerd: In dit geval moet de gebruiker controleren welk softwareprogramma dat al op het systeem is geïnstalleerd, in strijd is met de installatie van McAfee Total Protection, ook de gebruiker moet dat andere programma van het systeem is verwijderd om McAfee Total Protection te installeren.

Installatie onvolledig: Als dit het geval is, moet de gebruiker voor de oplossing van dit probleem de software van het systeem verwijderen en opnieuw installeren.

Foutcode 12001, 12156, 12152: Als dit de foutcodes zijn die verschijnen terwijl de gebruiker McAfee Total Protection op Windows 10 probeert te installeren, moet de gebruiker voor de oplossing de gegeven stappen volgen:

• De gebruiker moet enige tijd wachten, daarna moet hij proberen het opnieuw te downloaden
• Als het probleem zich blijft voordoen, moet de gebruiker het systeem uitschakelen, de router uitschakelen, na enige tijd de router en het systeem opnieuw inschakelen en het systeem opnieuw inschakelen.
• Deze keer kan de gebruiker het softwareprogramma correct downloaden en installeren op Windows 10

Ongeldig serienummer: Als dit de fout is die verschijnt, moet de gebruiker de onderstaande stappen volgen om dit op te lossen:

• Om dit op te lossen moet de gebruiker een paar minuten wachten
• Vervolgens moet de gebruiker de webpagina vernieuwen
• De gebruiker moet de browser sluiten en opnieuw openen
• In de volgende stap moet de gebruiker het serienummer zorgvuldig invoeren en moet het opnieuw worden ingediend

Als het probleem zich blijft voordoen, moet de gebruiker proberen het op te lossen met behulp van de McAfee-software-installatiehelper op Windows 10 of 8. Na het uitvoeren van deze installatiehelper moet de gebruiker het systeem opnieuw opstarten en het probleem oplossen, voor meer hulp over dit of een ander probleem met betrekking tot McAfee de gebruikers moeten contact opnemen met het team van getrainde en gecertificeerde McAfee-technici. Ze zijn beschikbaar voor hulp op het telefoonnummer van de McAfee Klantenservice Nederland, ook staan ​​ze ter beschikking van de gebruikers via live chats en e-mails, lijnen zijn de hele tijd open voor de gebruikers, ze kunnen verbinding maken met de experts voor allerlei soorten benodigde hulp met betrekking tot McAfee-antivirus volgens hun eigen comfortzone. Er is niet zo’n probleem met betrekking tot het softwareprogramma dat het team van technici mogelijk niet kan oplossen, het team is echt heel goed opgeleid.

Leave a Reply