Hoe Ongewenste Reacties Op Instagram Eruit Filteren?

Vind je het moeilijk om de filtertool op je Instagram te beheren, omdat je de ongewenste opmerkingen van je berichten wegfiltert, en daarom kijk je uit naar de juiste begeleiding en procedure om je te helpen hetzelfde voor elkaar te krijgen? Als dit het geval is, dan bent u zeker de juiste blog aan het lezen, want hier vindt u de oplossingen voor uw vraag. Als u echter andere Instagram-zorgen heeft die u dwars zitten, kunt u Bellen Instagram Klantenservice Nederland wanneer u maar wilt. En de experts zullen beschikbaar zijn om u te helpen met de beste en passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om opmerkingen op je Instagram-app weg te filteren met je Android- of iOS-apparaten; het enige dat u hoeft te doen, is de instructies volgen die worden gegeven om de juiste resultaten te krijgen.

 Je moet eerst naar je profiel gaan en vervolgens op de 3 horizontale lijnen tikken.
 Vervolgens moet u op Instellingen tikken.
 En ga vervolgens naar de ‘Privacy> Opmerkingen’ opties.
 Nu moet je ook rechts naast ‘Aanstootgevende reacties verbergen’ tikken om het AAN te zetten.

En als je wilt, kun je er ook voor kiezen om een ​​zoekwoordfilter in te schakelen om de opmerkingen te verbergen die specifieke woorden, woordgroepen, cijfers of emoji’s bevatten die je wilt vermijden.

 Om dit te doen, moet je naar je Instagram-profiel gaan en op het profielpictogram tikken.
 Vervolgens moet je ook op Instellingen tikken.
 U moet nu op ‘Privacy> Opmerkingen’ tikken
 Tik vervolgens ook rechts naast de optie ‘Handmatig filter’ om deze in te schakelen.
 Eindelijk moet je nu eindelijk specifieke woorden, zinnen, cijfers of emoji’s in het gegeven tekstvak invoeren om de ongewenste opmerkingen van je Instagram-berichten te filteren.
Nadat u de bovenstaande stappen met succes heeft doorlopen, zou u helemaal klaar moeten zijn om te gaan. Maar als u problemen ondervindt, moet u zonder enige aarzeling Contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . En de toegewijde technici zullen u onmiddellijk helpen.

Leave a Reply