Hoe overzetten van Windows Live Mail 2012 naar Outlook?

Tegenwoordig is e-mail de meest geprefereerde manier van communiceren, omdat het de snelste en veiligste is. Je kunt zelfs een bericht sturen naar iemand aan de andere kant van de wereld.
De Outlook van Microsoft, voorheen bekend als Outlook, is momenteel een van de beste webmailservices. Het faciliteert zijn gebruikers door te integreren met een agenda, taakbeheer, contactbeheer, notities maken, dagboek en surfen op het web.

Door de functie voortdurend te upgraden, maakt Microsoft de webmailservices gebruiksvriendelijker. Een van de belangrijkste functies is kalendersynchronisatie waarmee de gebruiker eenvoudig een vergadering met zijn collega’s kan plannen.

Als u de toepassing Windows Live Mail 2012 gebruikt en u overweegt uw lokaal opgeslagen berichten naar een Outlook.com-account te verplaatsen, volg dan deze stappen of u kunt Outlook-ondersteuning bezoeken om meer te weten te komen over uw mailingaccount en om uw vragen te beantwoorden.

• Open uw Windows Live Mail 2012 e-mailtoepassing.
• Maak mappen aan in de lijst met mappen die worden gesynchroniseerd met uw Outlook-account. jouw vooruitzichten
• Open in de lijst met opslagmappen de map met de e-mails die u wilt verplaatsen.
• Selecteer alle berichten in de lokale map en kopieer/plak ze in de mappen die u in stap 2 hebt aangemaakt en die u wilt uploaden naar uw Outlook-account.
• Synchroniseer uw e-mailaccount om de map te maken met de e-mails die u wilt verplaatsen.
• Log nu in op uw Outlook-account om te bevestigen dat e-mails met succes zijn geüpload.

Dit is een vrij efficiënte manier om de lokaal opgeslagen berichten over te brengen, maar het is altijd een goed idee om een audiotechnische assistentie te hebben, zodat u een onmiddellijke oplossing voor uw probleem kunt hebben. Geef gewoon een Bellen Outlook Nummer Nederland, een team van gekwalificeerde professionals is altijd klaar om u uit uw problemen te helpen. Voel je vrij om altijd en overal te bellen.

Leave a Reply