Hoe Plan Ik Een Google Meet Met Behulp Van De Agenda?

Wilt u leren hoe u een Google Meet plant met behulp van de Google Agenda? Bij ons ben je vast en zeker op de juiste blog terecht, en hier word je in een mum van tijd langs geleid. Maar als u andere problemen heeft, kunt u verbinding maken met het Google Klantenservice Nummer . En dan krijgt u de hulp van de meest geschikte deskundige.

Volg de onderstaande stappen op de juiste manier om de juiste resultaten te krijgen:

  •  U moet eerst naar de Google Meet-site gaan en vervolgens inloggen met uw Google-account. Daarna moet u op de optie ‘Nieuwe vergadering’ klikken en vervolgens de optie ‘Plannen in Google Agenda’ selecteren.
  •  En nu wordt Google Agenda geopend met uw account op een nieuw tabblad. je moet doorgaan en alle vergaderingsinformatie toevoegen op het evenementdetails-scherm. En dan moet u een titel invoeren, de datum selecteren en ook de begin- en eindtijden voor de vergadering kiezen.
  •  U moet nu uw deelnemers aan de vergadering toevoegen door hun e-mailadressen te gebruiken onder ‘Gasten’ aan de rechterkant. En als u wilt, kunt u de vakjes voor ‘Gastrechten’ aanvinken om alle deelnemers toe te staan.
  •  En dan kunt u optioneel ook de meldingen instellen, inclusief een beschrijving, en vervolgens moet u een kleur selecteren om de vergadering in uw Google Agenda te coderen.
  • Als u klaar bent, moet u rechtsboven op de knop ‘Opslaan’ klikken.
  •  Vervolgens wordt u gevraagd of u e-mailuitnodigingen naar uw gasten wilt sturen. U moet de optie ‘Terug om te bewerken’ kiezen om wijzigingen aan te brengen, ‘Niet verzenden’ als u van plan bent de uitnodiging zelf met hen te delen, of ‘Verzenden’ om de e-mailuitnodigingen te verzenden.
  •  Ten slotte, wanneer uw deelnemers de uitnodiging ontvangen, kunnen ze deze accepteren of weigeren, net als elk ander evenement waarvoor u hen uitnodigt met de Google Agenda of de link naar Google Meet om deel te nemen aan de vergadering.

Nu zou u tevreden moeten zijn met de resultaten. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar naar Contact Google Telefoonnummer Nederland te gaan. Waarna de bekwame technici er zijn om u te helpen met het nodige.

Leave a Reply