Hoe Stel Ik Een Ander E-mail Account in Outlook In

Iedereen die in het verleden een Microsoft-account heeft gebruikt, kan vergelijkbare inloggegevens gebruiken voor een e-mailaccount met Outlook. Als u geen ander Outlook-account heeft, heeft u slechts enkele minuten nodig om een ​​ander Outlook.com-account te openen. Met een gratis Outlook-account hebt u overal waar u een internetassociatie heeft toegang tot uw e-mail, contacten en agenda’s.

Als je meer details wilt weten, maak dan nu een Contact Outlook Telefoonnummer aan.

Eenvoudige stappen om een ​​nieuw Outlook-e-mailaccount te maken

Als u geen ander gratis e-mailaccount kunt openen in uw Outlook, volgt u deze stapsgewijze richtlijnen.

• Open eerst een browse en open het Outlook-aanmeldtabblad, kies de optie Gratis account maken.
• Typ daarna uw favoriete gebruikersnaam – het deel van de e-mail-ID dat voorafgaat aan @ outlook.com.
• Kies de grendel aan de rechterkant van de gebruikersnaam sectie om het domein te veranderen van de standaard Outlook naar hotmail voor het geval je naar een Hotmail adres neigt.
• Voer uw favoriete wachtwoord in en voer daarna opnieuw in. Kies een accountwachtwoord dat u eenvoudig kunt onthouden en lastig te achterhalen is voor andere personen.
• Voer vervolgens uw voornaam en achternaam in de daarvoor bestemde vakken in.
• Selecteer uw regio in het opgegeven veld en voer vervolgens uw geboortedatum in.
• Nu kunt u de karakters van de CAPTCHA-afbeelding typen, daarna kiest u Volgende knop.
• U kunt nu uw nieuwe Outlook-account openen of instellen voor toegang in e-mailprogramma’s op pc’s en mobiele telefoons.

In het geval dat de bovenstaande stapsgewijze begeleiding uw probleem met het instellen van uw Outlook-e-mailaccount oplost, kunnen we accepteren dat het een probleemoplossingsmethode was om de fout op te lossen. Voor directe oplossingen dient u contact op te nemen met Outlook Bellen NEDERLAND als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen. Benader de klantenservice-experts van Outlook en vertel het probleem gedetailleerd voor een betrouwbare oplossing van het probleem. Garandeer dat u elk probleem aan het helpdeskcentrum geeft. In het geval dat het Outlook-contactnummer dat u hebt gebeld bezet is en u in de wacht heeft gezet, dan kunt u proberen een optioneel nummer voor technische ondersteuning te verkrijgen via het Help-nummer voor contactpersonen.

Leave a Reply