Hoe Stel Ik Remote Play In Op Een Xbox Console?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om Remote-play in uw Xbox-console te kunnen instellen? Dan moet u weten dat dit de beste blog is, en u zult er geen spijt van krijgen om hierheen te komen, aangezien u meteen wordt geholpen met de vereiste oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen en problemen heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken, want u hoeft alleen maar een Bellen Xbox Nummer te geven. Waarna de meest toegewijde en in aanmerking komende experts u binnen de kortst mogelijke tijd helpen met de juiste oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om Remote-play op uw Xbox-console in te stellen; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  •  Allereerst moet je beginnen door op de Xbox-knop op je controller te drukken om de guide te openen.
  •  En nu moet je naar ‘Profiel en systeem> Instellingen> Apparaten en verbindingen> Externe functies’ gaan
  •  Daarna moet u het vakje aanvinken om de externe functies in te schakelen.
  •  Nu, direct onder de ‘Power’ modus, moet je de ‘Instant-On’ optie selecteren.

OPMERKING: u moet weten dat als de energiemodus van uw console niet is ingesteld op ‘Instant-On’, Remote-play niet zal werken.

Hieronder volgen de stappen om Remote-play op een mobiel apparaat in te stellen:

  •  U moet beginnen met het openen van de Xbox-app.
  •  Daarna moet u het pictogram ‘Mijn bibliotheek’ selecteren en vervolgens ook de optie ‘Consoles’.
  •  Eindelijk, eindelijk, direct onder ‘Mijn consoles’ moet je de optie ‘Verbinden’ selecteren onder de console waarmee je verbinding wilt maken.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u zonder problemen toegang moeten kunnen krijgen. Maar als u tijdens het proces problemen tegenkomt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met Xbox Telefoonnummer . En dan begeleiden de goed opgeleide technici u met verdere instructies. En het team zal ervoor zorgen dat u alle gerelateerde problemen effectief heeft opgelost.

Leave a Reply